Karar Teklifi önerimizi Ak Parti'ye ilettik

Genel Sekreterimiz Özgür Bursalı ve Genel Başkan Yardımcımız Hasan Korkmazcan, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ı ziyaret etti

Tarih:

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ı ziyaret etti. Yapılan ziyarette “Kürt sorununa TBMM’de çözüm” söylemine karşı Vatan Partisi’nin hazırlamış olduğu karar teklifi önerisi iletildi.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, beraberindeki parti heyeti ile birlikte 24 Eylül 2021 tarihinde basın açıklaması düzenlemiş ve Millet İttifakı’nın gündeme getirdiği “Kürt sorununa TBMM’de çözüm” söylemi ile ilgili demokratik haklar açısından “Kürt sorunu”nun çözüme kavuşturulduğunu, sorunun artık Amerika sorununa dönüştüğünü belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ABD ve İsrail merkezli silahlı dayatmaya silahla yanıt vermiştir ve bölücü terörü yurt içinde ve sınır ötesinde temizlemenin sonuna gelmiştir. Bu çözüm, Türk Milletinin iradesini temsil eden TBMM’nin çözümüdür.” demişti.

 

Perinçek, yaptığı açıklamada konu ile ilgili TBMM’ye karar teklifi önerisi sunacaklarını dile getirmişti.

 

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, hazırlanan karar teklifi önerisini AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a ilettiler.


 

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARI DA GÖRÜŞÜLDÜ

 

Yapılan görüşmede çiftçiler ve üreticilerin sorunları da görüşüldü. 

 

Faiz borcu olan ve girdi maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı sorun yaşayan çiftçiler Vatan Partisi Genel Başkanı ile görüşmüş ve sorunlarını dile getirmişlerdi. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, görüştükleri çiftçilerin durumu anlatarak ve üreticilerin taleplerini AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a ilettiler.