11. Genel Kurultayımıza gidiyoruz

Güçlü Devlet, Üreten Millet İçin İktidara

Tarih:

***

***

Vatan Partisi 11. Genel Kurultayı (Amiral Soner Polat Kurultayı) 26 Kasım 2022 Cumartesi 10.00'da Ankara Arena Spor Salonu’nda başlayacak.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek şöyle konuştu:

 

“Tarihi bir kurultaya gidiyoruz. Çünkü Türkiye tarihi bir döneme girmiştir. Türkiye büyük çözümler arifesindedir. Devrimci bir sürece girmiş bulunuyoruz. 11. Olağan Genel Kurultayımız hem partimizin tarihinde hem de Türkiye tarihinde belirleyici olacaktır.

 

 

VATAN PARTİSİ’NİN DÖNEMİ GELMİŞTİR


“Toplum artık bu sistem devam etmez diyor. Veriler de bu sistemin devam etmeyeceğini, bu sistemle ekonomik zorlukların aşılamayacağını gösteriyor. Seçmen sistem dışı çözüm arıyor. Seçmenin yüzde 47’si ne Cumhur İttifakı ne Millet İttifakı diyor. Türkiye buradan üretim odaklı bir ekonomi ile çıkacak. Vatan Partisi bütün kadroları ile Türkiye’yi yönetmeye hazırdır. 11. Olağan Genel Kurultayımıza bu kararlılıkla gidiyoruz.”

 

 

TÜRKİYE’Yİ YÖNETME İDDİAMIZI İLAN EDECEĞİZ


Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı da yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Halk hareketlerinin omzunda yükselen bir Genel Kurultay yapacağız.” dedi. Bursalı şöyle devam etti: “Orta Anadolu üreticilerinden arıcılara, Antalya’nın turizmcisinden Rize'nin çay üreticisine, gençlik ve kadın hareketine kadar, yükselen toplumsal mücadele, Vatan Partisi’nin 11. Olağan Genel Kurultayı’nda, öncü partisiyle buluşacak. 26 Kasım günü görkemli bir açılışla Türkiye'yi yönetme iddiamızı ve iktidar iddiamızı Türk milletine ilan edeceğiz. Çok geniş katılımlı ve özel bir kurultay olacak. Ardından 27-28 Kasım tarihlerinde ise partimiz önümüzdeki iktidar sürecinin program ve siyasetlerini, devrimci demokrasi kültürüyle değerlendirecek ve yeni görevler çıkaracak.

 

Türkiye'nin önündeki umudu, çözümü ve ona önderlik edecek partiyi arayanlar 26 Kasım'da Ankara'dan yükselen Vatan Partisi'ni görecekler.”

***

***