"Milletimiz Emperyalizme ve Onun Yalanlarına Karşı Büyük Bir Zafer Kazanmıştır"

Muğla İl Başkanlığımız Ermeni Soykırımı yalanının kökten çözülmesi ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tarih:

Muğla İl Başkanlığımız Ermeni Soykırımı yalanının kökten çözülmesi ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Muğla Milletvekili Adayımız Em. Kd. Albay Aydın Çetin’in de bulunduğu basın açıklamasında, Muğla İl Başkanımız Anıl Çağman Çoşkun konuşmasında şu noktalara değindi:

 

“100 yıllık emperyalist yalan bitti. Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Türk milletine yönelik "soykırımcı" saldırılarını bertaraf etti. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Büyük Daire Perinçek-İsviçre davasında Perinçek lehine karar verdi. Mahkeme, AİHM 2. dairenin kararını onayladı ve 1915 olaylarının soykırım tanımına uymadığını karara bağladı. Perinçek kazandı Türkiye kazandı. Vatan Partisi parlamentoya girmeden Türkiye’nin büyük bir sorununu çözmüştür. Türkiye’ye soykırım yaptı yalanlarını atan emperyalizm bir kere daha kaybetmiştir. Artık hiç kimse Türkiye soykırım yaptı yalanlarını atamayacaktır. Milletimiz emperyalizme ve onun yalanlarına karşı büyük bir zafer kazanmıştır. Vatan Partisi sandık partisi değildir. Biz mücadelemizi her zaman ileriye yönelik belirler ve vatanımızın bütünlüğüne karşı gelecek her türlü emperyalist müdahalenin karşısında göğsümüzü siper ederiz. Bizim mücadelemiz 1 Kasım’dan sonra da devam edecek. Biz vatanseverler olarak, Ergenekon yalanlarını bertaraf ettiğimiz gibi vatanın birlik ve bütünlüğüne gelecek her türlü zararı bertaraf etmeye hazırız. Tüm vatanseverleri de bizimle beraber olmaya, bu görevi üstlenmeye davet ediyoruz.”

 

Muğla İl Başkanımız Anıl Çağman Coşkun, açıklamaya katılan vatanseverlere ve değerli basın emekçilerine teşekkür ederek açıklamayı sonlandırdı.