"Yoksullar, yaşlılar, çocuklar için aşevleri açacağız"

İskenderun Belediye Başkan adayı Beşir Baysoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Tarih:

1/3
2/3
3/3

Vatan Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı Beşir Baysoy, seçim çalışmalarının adresi bu kez Madeni İşler Esnaf Odasını ve Sanayi Aşevini ziyaret ederek, sanayi esnafının sorunlarını dinledi ve çözüm konusunda partisinin projelerini anlattı. 


Vatan Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı Beşir Baysoy, ziyaretinde İskenderun ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular. Oda başkanı Ahmet Çardaklı ile sanayi esnafının sorunları konusunda sohbet etti. 


Vatan Partisi belediye başkan adayı daha sonra İskenderun Sanayi Aşevini ziyaret etti. Aşevleri konusunda bilgi aldı ve esnafın daha iyi bir aşevine kavuşması için çalışmalar yapacaklarını belirtti. 


Beşir Baysoy: 


Sanayi esnafımızın zor günler yaşadığını biliyoruz. Ulusal anlamda üretimin sanayi alanından başlatılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu gün özellikle sanayimizin bel kemiği küçük esnafımız günlük nafakalarını çıkaramaz duruma gelmişlerdir.  


Demir Çelik sektörümüzün geliştirilmesi ve makine sanayimize yatırım yapılması zorunluluktur. Özellikle İskenderun uluslar arası fuarların geleneksel hale gelmesi, daha sonra sanayi esnafımızın devlet desteği ve arkasından kooperatifleşmenin esnafımıza yol göstermesi gerektiğini düşünüyoruz. 


İskenderun Küçük Sanayi esnafımızın Çankaya’ya taşınması ve temiz bir sanayi, temiz dükkanların olması esnafımızı daha çok üretim yapmasına yönelik çalışmalarında başarılı olacağına inanıyorum. 


Aşevi ziyaretinde şunları söyledi. “Toplum yoksullaştı, çocuklarımız sokaklarda mendil satıyor, dilencilik yapmaktadır. Yaşlılarımız kahve köşelerinde ya da sahilde bir bankta gününü geçirmeye çalışıyorlar. Bu insanların elbette karnını doyurmaya, temiz bir ortamda günlük yaşamlarını sürdürmeye hakları vardır. Belediye başkanlığımız döneminde belediyenin imkanlarını dikkatli kullanarak, ihtiyaç sahiplerine aşevi projemizle hizmet vermeyi planlıyoruz.” Dedi. 


Oda başkanı Ahmet Çardaklı “Bizim sorunlarımız çok, bu sorunlara çare bulmaya çalışan siyasi partilerimize, belediye başkan adaylarımıza teşekkür ediyorum. Seçimler döneminde ülkemizin krizine ve özelinde bizim ekonomik krize çözüm bulunmasının zorunluluğu ortadadır. Bu anlamda Vatan Partisi belediye başkanın ziyareti bizi mutlu etmiştir. Başarılar diliyorum” dedi.