Vatan Partisi Bursa İl Başkanlığı yeni il binasını açtı

Tarih:

İl Başkanı Dilek Çınar'ın ev sahipliğinde açılışa Vatan Partisi Merkez Propaganda Bürosu Başkanı Sn.Çağdaş Cengiz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sn.Fethi Yıldız, Vatan Partisi Genel Başkan Danışmanı Sn. Emin Adanur, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Sn. Nurettin Özbağkıran, AK Parti İl Sekreteri Sn. Süheyla Bülbül, dernek başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili ve basın mebsubu katıldı. Nilüfer, İnegöl ve Gemlik Belediye Başkanları, SMMM Odası Başkanı tebriklerini gönderdi.

Açılış kurdelesi kesilirken konuşma yapan Çağdaş Cengiz “Bursa il bakanlığımızın yeni binasını açmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.

İl binamızı davul zurnalarla açmak isterdik. Ancak hepimiz Filistin direnişine ve İsrail’in vahşice saldırılarına tanık olduğumuz günlerin içindeyiz. Bu durumdan dolayı milli yas ilan ettiğimiz ülkemizde davul zurnalarla değil ama Filistin davasına selam göndererek il başkanlığımızı açıyoruz. Hayırlı olsun. Tabii ki güncel siyasi gelişmelerin getirdiği tepki, öfke, üzüntü hepimizde var. Filistin direnişini buradan selamlayarak binamızı açtık. Amerikan emperyalizmine ve İsrail siyonizmine karşı bayrağı yükselten ana merkez Vatan Partisi. Bursa’da da o bayrak, bu güzel binadan yükselecek. Vatan Partisi’nin Bursa’da attığı her başarılı adım, Bağımsız Filistin için de büyük bir selam olacak” dedi.