"Yargıtay hemen HDP'yi kapatmalı"

Vatan Partisi Rize Belediye Başkan adayı Salih Öksüz, seçim sonuçları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı

Tarih:

Değerli Hemşehrilerim, bu seçimde en büyük sevincimiz ABD'nin taşeronu PKK'nın siyasal kolu HDP'nin yerle bir olmasını görmemiz olmuştur. Vatanımızdan daha önemli bir konu yoktur. Yargıtay, partimizin ''Hdp Kapatılsın'' başvurusunu hemen sonuçlandırmalıdır. Bu karar ülkemizin baş düşmanı ABD'ye en güzel seçim cevabı olacaktır. Ayrıca ABD'nin yörüngesine giren Chp, İyi Parti ve Saadet Partisi'nede bir cevap oluşturacaktır.

 


RİZE'MİZ YİNE KAYBETTİ


Rize'mizde sorunlara değinen ve üretimin öneminden bahseden tek aday olmama rağmen, oylar sorunları yaratanlara verildi. Sonuçlara saygımız sonsuzdur ancak şehrimiz 5 yılını daha kaybetmiş oldu.

 


UFUKTA ERKEN SEÇİM VAR


Seçim sonuçlarını etkileyen en önemli faktör ekonomi olmuştur. İktidarın ekonomideki hatalarını milletimiz affetmemiştir. Milletimiz iş ve aş istemektedir. Milyonlarca genç işsizlerde oylarını iktidarın en yakın rakibine vermiştir. İktidar artık ekonomide keskin kararlar almak zorundadır. Kamucu bir ekonomi anlayışa yönelmelidir. Seçim sonuçlarının erken seçimi doğurduğuda bir başka gerçektir. Önümüzdeki süreçte AB-D Emperyalizminin ülkemize saldırıları artacaktır. Ülkemizin varlığını korumak için Milli bir hükümetin kurulması zorunludur. Milli Hükümeti için partimiz şimdiden hazırlıklara başlayacaktır.


Kahrolsun AB-D Emperyalizmi,
Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye.