Vatan'ın kadınları Aydın'ı karış karış dolaşıyor

Aydın kadın milletvekili adaylarımız, Aydın'ın dört bir yanında pazarları, sanayi bölgelerini ve kahvehaneleri ziyaret etti

Tarih:

1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Vatan Partisi’nin Aydın kadın milletvekili adayları Handan Ersin, Zühre Genişel, İrayda Begüm Bay, Berrin Arslan, Afet Heuschele ve Saniye Duman Aydın’ın dört bir yanında pazarları, sanayi bölgelerini ve kahvehaneleri ziyaret ederek Cumhurbaşkanı adayları Doğu Perinçek’e ve partilerine oy istiyorlar.

 

Handan Ersin Kuşadası’nda, Zühre Genişel ve Afet Heuschele Nazilli’de, İrayda Begüm Bay ve Saniye Duman Efeler’de ve Berrin Arslan Söke’de vatandaşlarla bir araya geldi. Vatan Partisi'nin 8 kişilik aday listesinde 6 kişiyle çoğunluğu kadınlarınların sağlaması ilgi çekti. Ülkemizde kadına yönelik şiddet ve istismar olaylarının arttığı veya kadının toplumdan dışlandığı günlerde Vatan Partili kadın milletvekili adaylarının Aydın'ın dört bir yanında çalınmadık kapı bırakmaması takdir gördü.


Kadın adaylar çalışkanlıklarıyla Aydınlılardan tam not aldı. Vatandaşın cebine, çiftçinin tarlasına, öğrencinin dersine, esnafın ve sanayicinin dükkanına, işsizin evine çözüm götüren adaylar dikkatle dinlendi.