Tülin Oygür, Bilkent’te öğrencilerle buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Prof. Dr. Tülin Oygür, Bilkent Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi

Tarih:

1/3
2/3
3/3

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, Bilkent Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

 

Ütopya ve Bilim Topluluğu’nun düzenlediği  konferansta konuşan Oygür, “Gençlerle bir araya gelmek, onların fikirlerini, önerilerini almak yerel adayların önceliği olması gerekir. Sistem partileri gençliği vitrin süsü olarak görmektedir. Listelerine, adaylarına baktığınız zaman bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Vatan Partisi’nin gençlere verdiği önem başkadır. El üstünde tutar, geleceğin onların olacağının bilincinde olarak hareket eder ve görevlerde öncelik verir” dedi.

 

Gazi Üniversitesi’nde Rektör Yardımcılığı yaptığı dönemlerde öğrencileri ve onların yaşam alanlarını daha iyi anladığını söyleyen Oygür; “Sizlerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, sosyal isteklerini daha iyi çözeceğimize inanıyoruz. Gençliğin sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebileceği 'Gençlik Merkezi' alanlarımız olacak. Buralar bütün öğrencilerimize kamu hizmeti olarak verilip ücretsiz olacaktır.” dedi.

 

Etkiniliğin sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Prof. Dr. Tülin Oygür, Ütopya ve Bilim Topluluğu’nun kendisi adına yardım kampanyası yürüten bir vakfa yaptıkları bağışın sertifikasını alarak teşekkür etti.