'Teröre Kesin Çözüm' Kampanyası Mersin’de De Başladı

Türkiye çapında başlatmış olduğumuz “Teröre kesin çözüm” kampanyası Mersin’de de başladı.

Tarih:

Türkiye çapında başlatmış olduğumuz “Teröre kesin çözüm” kampanyası Mersin’de de başladı. Mersin il örgütümüzün Kuvayi Milliye Caddesinde açmış olduğu standın başında Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Bedri Gültekin bir basın toplantısı düzenledi. Gültekin, basın açıklamasında şunları belirtti:

 

“15 Temmuz darbesinin arkasında ABD-İsrail ortaklığı vardır. ABD ve İsrail Türkiye’nin 24 Temmuzdan bu yana; Obama’nın ’Sahadaki kara gücümüz’ dediği PKK’yı hendeklere gömmesine darbeyle cevap vermiştir.

 

Vatan Partisi olarak ABD’nin Fethullahçı çeteyi kullanarak bir darbe hazırlığı içinde olduğunu aylar öncesinden tespit ederek milletimize duyurmuştuk. Aydınlık Gazetesi Şubat ayında, Turuncu Darbe tezgahlanmakta olduğunu yazdı. Yine 1Temmuz’da yayımladığımız ve ülke çapında yüz binlerce dağıttığımız bildiride ‘ABD’nin kendisine tam bağlı bir hükümet kurmak istediğini ve buna karşı tedbirin Millet-Ordu birliğini sımsıkı gerçekleştirmek olacağını milletimize açıkladık.

 

Amerikancı darbeyi Millet-Ordu işbirliğiyle püskürttük. Darbenin yenilgiye uğramasında bu birliğin ne kadar önemli olduğu pratikte kanıtlanmıştır. Millet ve Ordunun birliğini bozacak her girişim düşmana yarar. Şimdi birliğimizi sımsıkı tutmanın zamanıdır.”

 

Gültekin’in basın açıklamasından sonra bazı yurttaşlar Vatan Partisi’ne üye oldu. Açılan imza masasında ilk yarım saatte yüzlerce yurttaş imza attı.