Perinçek ve Oygür genç iş adamlarıyla buluştu

Genel Başkanımız Doğu Perinçek ve Ankara adayımız Tülin Oygür, Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonunu ziyaret etti

Tarih:

1/2
2/2

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tülin Oygür, beraberindeki heyetle Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonunu ziyaret etti. Görüşmede dış politika, Türkiye’nin ekonomisi, sanayi alanındaki gelişmeler konusunda fikir alışverişi yapıldı.


Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Genel Başkan Yardımcımız Şule Perinçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Prof. Dr. Tülin Oygür, Ankara İl Başkanımız Aykut Diş ve Öncü Gençlik Başkanı Özgür Bursalı’dan oluşan heyetle Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonunda genç iş adamlarıyla bir araya geldi. Vatan Partisi heyetini Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu karşıladı. Atatürk ilke ve inkılapları temelinde hareket ettiklerini, gençlik ve Spor alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Cevahiroğlu, şöyle konuştu:


“Vatan Partisi’nin ilkelerine de önem veriyoruz. Gençlerimiz mücadeleci ruhunuzu beğeniyorlar. Örnek aldığımız liderler arasındasınız. Türkiye genelindeki adaylarınıza başarılar diliyoruz. Adayınız Tülin Oygür de Ankara


seçimlerine değer kattı. Vatan Partisi Türk siyasetinde var olacaktır. Parlamentoda temsil edilmesini ümit ediyoruz. Konfederasyon olarak biz de 54 Afrika ülkesinde yatırımlar yapacağız. Türk bayrağını dikeceğiz”

 

 

‘SİZLERLE BULUŞMAK GÜÇ VERİYOR’

 

Cevahiroğlu, Perinçek’e ‘Dış politikada aktifsiniz. Devletimizin politikalarını yansıtıyorsunuz. Diş politikada yaptıklarınızı takdir ederek izliyoruz” dedi.


Cevahirlioğlu ekonomideki gelişmeleri de şöyle değerlendirdi: “Dolarla iş yapıyoruz. Kendi paramıza değer verseydik, milli paramızı güçlendirseydik bu krizlere girmeyecektik.”


Doğu Perinçek de, Türkiye’nin büyük karar alma aşamasında olduğunu belirterek, “Türkiye şimdi bir ekonomik çıkmazda. Borç batağında devam edemez. Atatürk devrimiyle girdiği halkçı, kamucu politikalarla bu süreçten çıkacaktır. Bu süreçte sizlerle buluşmak bize güç veriyor” dedi.