Muğla İl Başkanlığımızdan, meslek odalarına ziyaret

Görüşmelerde Vatan Partisi’nin gündeme getirdiği “Ekonomik Krize Çözüm Programı” konusunda görüş alışverişinde bulunuldu

Tarih:

1/4
2/4
3/4
4/4

Vatan Partisi Muğla İl Başkanlığı, Muğla Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Azim Çetin’i, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk’ü, Muğla Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız’ı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan’ı ziyaret etti.

 

Görüşmelerde Vatan Partisi’nin gündeme getirdiği “Ekonomik Krize Çözüm Programı” konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmelerde ayrıca odalarımızın durumu hakkında bilgiler alındı.

 

 

EKONOMİK KRİZE KARŞI ÜRETİM ÇÖZÜMÜ

 

Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Günal Dal, Muğla İl Sekreteri Doğan Özkan ve İl Yöneticisi Süreyya Özmen’in katıldığı görüşmelerde Muğla’ya ilişkin ekonomik sorunlar ve çözüm yolları da tartışıldı. Ekonomik krize karşı üretim çözümü vurgulandı.

 

Görüşmelere ilişkin açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Günal Dal; Vatan Partisi’nin esnaftan sanayiciye, çiftçisinden memura kadar toplumun tüm kesimlerinin sorunlarına karşı en önde mücadele etmektedir. Ekonomik krize karşı, Vatan Partisi’nin çözüm kaynakları toplumun tüm kesimleri tarafından kabul görmektedir. Muğla’mız da odalarımıza, kooperatiflerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde krize karşı üretim çözümünü vurguladık. Muğla’mızın ekonomik krizden etkisini tartıştık. Ve partimizin “Ekonomik Krize Çözüm Programı” hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Odalarımız ve kooperatiflerimiz ile ilişkilerimiz gün geçtikçe artarak devam edecektir.