Mavi Vatan'ı savunmak görevdir

Hatay İl Başkanlığımız, Hatay'ın dört bir yanında Mavi Vatan çalışmalarını sürdürüyor

Tarih:

1/3
2/3
3/3

Mavi Vatanı savunmada halk Mehmetçiğin arkasında durması gerekmektedir. Vatan Partisi Hatay il başkanlığı İskenderun, Kırıkhan ve arkasından Antakya’da “Mavi Vatan Geleceğimizdir” çalışmasını sürdürmüştür. 


Mavi Vatan Geleceğimizdir, çalışmasını yürüten Vatan Partisi Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım ve Öncü Kadın il başkanı Serap Serap Zehal, çalışmalardaki halkın desteğini gördüklerini ve önemsediklerini ifade ettiler. Yıldırım “Emperyalist devletler güney sınırlarında PKK-PYD –IŞID gibi teröristleri üzerimize sürmüşlerdi. Mehmetçik bu teröristleri yerle bir etmiştir. Teröristler kaçacak delik arıyorlar. “terör bitmez” diyen terör sevicileri bu gün diyecekleri bir şey kalmamıştır. Mavi Vatan meselesinde de bizim teslim olmamızı isteyenler vardır. Emperyalist devletlerden korkanlar, beyaz bayrak çekiyorlar. Unutmasınlar ki, kahraman ordumuz vardır, unutmasınlar ki, vatanını seven bir milletimiz vardır, unutmasınlar ki, Vatan Partisi gibi öncü bir parti vardır.” 


Serap Zehal, “ Amerika’nın kullandığı PKK terörüne karşı Diyarbakır anneleri bir yıldır direnmektedir. Diyarbakır anneleri HDP binası önünde PKK ve Amerika’ya karşı direndiklerini ve direneceklerini ilan etmişlerdir. Bizler de her şart altında Mavi Vatan dediğimiz denizlerimize sahip çıkıcağız. Mavi Vatanın savunulması için halkımızı bilgilendirmeye devam ediyoruz.” 


Yunus Özgür Yıldırım, esnafın zor günler yaşadığını ve Mavi Vatan Çalışmasında, esnafların “’İşlerimiz iyi gitmiyor’. ‘ Vatanı elbette savunacağız’. Diyorlar. Vatan Partisi olarak Üreterek, yani üretim devrimi ile esnafımızın, halkımızın sorunlarını çözebileceğimizi anlatıyoruz. Devletimizin esnafımıza yardımcı olmasını bekliyoruz.”

 
Yıldırım “Esnaf birlik olursak, her türlü zorluğun üzerinden geliriz. Sözleri ile Mehmetçik ve Mavi Vatan mücadelesi verenlere destek vermektedir. Halkımıza sahalarda nasıl üretim devrimini anlattık isek, Mavi Vatan Geleceğimizdir, çalışmasını da sabırla anlatacağız” dedi.