Manisa İl Başkanlığımız, yeni dönemi planladı

Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu üyesi Emre Albayrak, Vatan Partisi Manisa yöneticilerimizle yeni dönemi planlamak üzere toplandı

Tarih:

Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu üyesi Emre Albayrak, Vatan Partisi Manisa yöneticilerimizle yeni dönemi planlamak üzere toplandı. Toplantı, siyasi gündem ve önümüzdeki dönem de yapılacak eylem, etkinlikleri planlama başlıkları üzerinden gerçekleşti.

Toplantıda, Türkiyemizin Vatan Savaşı verdiği dönemde, Doğu Akdeniz ve Ege’den gelen tehditi göğüslemek ve Batı Asya’da ABD destekli terörü bitirmek için Suriye’yle işbirliğinin zorunlu olduğu vurgulandı.


Fırat’ın doğusundaki düğümü ancak ve ancak, İran-Rusya-Türkiye işbirliğiyle, Türkiye-Suriye silah arkadaşlığıyla çözeceği aktarıldı. Bu tanımlanan sürecin Türkiye’yi devrimci kararlara götüreceği belirtildi. Siyasi gündem de son olarak, Üretim Devrim’inin, Emperyalist kuşatmada zorunluluk olduğunu vurgulandı. Türkiye’nin ufkuyla, Vatan Partisi’nin programının buluştuğu kararlılığı yinelendi.

Vatan Partisi Manisa İl Başkanlığımız, Yerel seçim sürecinde iktidar atağının zeminini oluşturmak amacıyla yapılan toplantının ikinci gündeminde, Manisa’da yapılacak olan eylemler, etkinlikler planlandı.

Manisa’da Vatan Partisi rüzgarını estirmek için, Vatan Partisi Manisa İl Başkanlığı, çalışmalara hız kesmeden devam ediyor!