Kırklareli'de görev değişimi

Kırklareli İl Başkanlığımız Olağanüstü Kurultaya giderek İl Yönetimini güçlendirdi

Tarih:

1/3
2/3
3/3

Kırklareli İl Başkanlığımız Olağanüstü Kurultaya giderek İl Yönetimini güçlendirdi. Kırklareli Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen kurultay ile Kırklareli’nin yeni İl Başkanı Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu ve İşçi Sendika Bürosu üyesi Erdal Demirkan oldu. Yeni yönetimde eski İl Başkanı Halil Göçen, Eskiden Demokratik Sol Partiden Belediye Başkan adayı olmuş, DSP Kırklareli İl Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Göksel Ölmez, Kırklareli üniversitesi gençlik önderlerinden Gülhan Galip, Sedat Fıstıkçı ve seçkin önderler yer aldı.

 

Kırklareli Yeni İl Başkanımız Erdal Demirkan kurultayda yaptığı konuşmada Türkiye’nin geçmekte olduğu süreci anlattı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Kırklareli Lüleburgaz’da daha önce yapmış olduğu gelin altı okta birleşelim çağrısını hatırlattı. Erdal Demirkan şöyle konuştu: “Daha önce CHP yönetimine gelin altı okta birleşelim çağrısı yapmıştık. Şeyh said heykelleri altında değil Atatürk’te birleşelim demiştik. Bugün hala CHP yönetimi altı okta birleşmemek için diretiyor. Dersim olayları Türkiye Cumhuriyetinin cinnetidir diyebiliyorlar. Bugünkü CHP yönetimin altı oka sahip çıkmadığı açıktır. Öyleyse gelin altı oku temsil eden partide, Vatan partisinde birleşelim” diye konuştu.

 

 

ATATÜRK’ÜN PARTİSİ VATAN PARTİSİ

 

Eskiden Demokratik Sol Partiden Belediye Başkan adayı olmuş, DSP Kırklareli İl Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Göksel Ölmez ise kurultay’da neden Vatan Partisine neden üye olduğunu açıkladı. Çok daha yeni üye olduğunu belirten Göksel Ölmez, “Vatan Partisi Türkiye’nin sorunlarını bilen, sorunlarına çözüm üretebilen, Bu ülkenin birliğine bütünlüğüne sahip çıkan, Atatürk’ü sadece isminin değil fikirlerinin ve mücadelesinin ışığında mücadele veren bir parti olduğuna inandığım için Vatan Partisine geldim ve üye oldum. Vatan Partisine gelip üye olmakla çok doğru bir şey yapmış olduğuma her gün daha fazla inanıyorum. Görüyorum ki Vatan Partisi Atatürk’ün partisi.

 

Kırklareli İl yönetimi Erdal Demirkan Başkanlığında, Halil Göçen,Göksel Ölmez, Naci Kürkçü,Sedat Fıstıkçı, Gülhan Galip,Sami Çakmak, Atike Atalay, Hüseyin Baskın ve Erdal Dönmez şeklinde oluştu. Yeni yönetim kurultay sonrası el ele birlik beraberlik fotoğrafı verdi.