Kars’tan Çorlu’ya Vatan rüzgarı

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, il kongresi için gittiği Kars’ın ardından Çorlu’ya geçerek “Vatan Savaşından Milli Hükümete” konulu konferansa katıldı

Tarih:

Memduh Şevket Esendal Salonu’nda düzenlenen konferansta, Perinçek’i dinlemeye gelenler arasında ADD İlçe Başkanı Namık Eren, Belediye-İş Sendikası Trakya Başkanı Aziz Aktay, MAH Tekirdağ Başkanı İlhan Ozan, Çorlu Erzurumlular Dernek Başkanı Vehmi Kaplan, Seymen Köyü Muhtarı Aydın Dinlen ve “Ülkem İçin Hayır Platformu” ile CHP Çerkezköy yöneticileri de vardı.

 

Konuşmasına “Ülkemizi bölenlere dün Kars’tan, bugün de Çorlu’dan ‘hayır’ diyoruz” sözleriyle başlayan Perinçek, “Önümüzdeki dönemde Türkiye’yi birleştirenler iktidar olacak” ifadelerini kullandı.

 

Perinçek, Vatan Partisi programının bastıra bastıra iktidar olduğunu, arkadaki 40 yılda hiçbir zaman ‘önümüzdeki dönem iktidar olacağız’ demediklerini ama Çorlu’dan ilk defa, önümüzdeki yıllarda iktidar olacaklarını açıkladığını söyledi.

 

Referandum sürecine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Perinçek, “Cumhurbaşkanlığı sistemi Meclis’e dayanmadığı için ülkeyi yönetemez, terörle mücadele edemez. Huzur için ‘hayır’ diyoruz. Referandumda kesinlikle ‘hayır’ çıkacak ve 17 Nisan sabahı, yeni bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

1/3
2/3
3/3