İmren Aykut: "Kurultayınız sanat şöleniydi"

ÇESAV Başkanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı Dr. İmren Aykut'tan Perinçek'e tebrik mesajı.

Tarih:

Türkiye’yi birleştiren, binlerce kişiyi Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği kurultayla yan yana getiren 10’uncu Genel Kurultayımızda yeniden Genel Başkan seçilen Doğu Perinçek’e önemli şahsiyetlerden tebrik mesajları geliyor.

 

Çevre Eğitim Sağlık Ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (ÇESAV) Başkanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı Dr. İmren Aykut da, Genel Başkanımız Doğu Perinçek’e bir mesaj göndererek tebrik etti. Aykut Mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Vatan Partisi’nin 10. Genel Kurultayına Ankara dışında olduğum için katılamadım, ancak TV’den yapılan canlı yayını sonuna kadar izledim.

 

Her şeyden önce şunu ifade etmek isterim ki kurultayınız bugüne kadar katıldığım tüm kurultaylardan farklı bir etkinlik, çok başarılı bir organizasyondu.

 

Toplantı halk oyunlarından baleye kadar harika gösterilerle bezenmiş, kadınımızın, erkeğimizin toplumda yanyana adeta neler başarabileceğini simgeleyen, müzik dolu, gençlerin coşkusu ve heyecanı ile kuşatılmış muhteşem bir sanat şöleni ile başladı. Kurultay Başkanı Sn. Amiral Sonet Polat’ın özellikle Atatürk ve Cumhuriyet vurgusu ile zenginleştirdiği konuşmasını zevk ile dinledim.

 

Sayın Başkan, Cesur halkımızı birlik ve beraberliğe çağıran, çok ince bir şekilde işlenmiş, üllemizin bir temel sorunlarına değinen, yol gösterici, terör örgütlerini lanetleyen, parlamenter demokrasiden yana tavır koyan ve görev yüklenmeye hazır, harika, coşkulu konuşmanız son yıllarda dinlediğim en anlamlı en güzel kurultay konuşmasıydı, sizi gönülden kutluyorum.

 

Ayrıca 100 yıllık Ermeni soykırımı yalanı konusunda uluslararası alanda verdiğiniz o büyük mücadeleyi de o günlerde heyecenla izlemiş, başarınızı tebrik etme fırsatı bulamamıştım. Bu vesile ile büyük başarınızla bir Türk vatandaşı olarak gurur duyuyor ve teşekkür ediyorum.

 

Yeniden Genel Başkan seçilmeniz nedeniyle sizi tebrik ediyor, başarılı geçen kurultayınızın daha nice başarıların başlangıcı olaması dileği ile size ve tüm Vatan Partisi yöneticilerine derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”