"Güneydoğu'da Seçime Hazırız"

Hatay, Adana, Mersin illeri milletvekilli adaylarımız Adana’da yapılan toplantıda tanıtıldı.

Tarih:

Hatay, Adana, Mersin illeri milletvekilli adaylarımız Adana’da yapılan toplantıda tanıtıldı. Toplantıya katılan Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Bedri Gültekin, Mersin, Hatay, Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa’da milletvekili adaylarımızın belirlenerek seçim çalışmalarına başladığımızı kaydetti.

 

Gültekin, seçim çalışmalarımızda 1 Haziran seçimlerinin sonuçlarından daha başarılı bir sonuç alacağımızın altını çizdi.

 

Bedri Gültekin ittifak çalışmalarını CHP ile görüştüklerini, ilk görüşmede CHP’nin son derece olumlu davrandığını, ama son anda vazgeçtiklerini ifade etti ve “İsteyenler bu görüşmelerinin tutanaklarını inceleyebilirler” dedi.

 

Gültekin, sözlerine devamla “8-9 Haziran tarihlerinde PKK savaşı başlattı. Kara kollara taciz ateşine, kendilerinden olmayanları öldürmeye başladılar. Hani barajı aşınca barış olacaktı? Bütün mahalli yönetimler ellerinde ve 80 milletvekilleri bulunuyor. Ne oldu? Bu durum HDP’nin oylarının düşeceğini göstermektedir” dedi.

 

‘SEÇİMDE BAŞARILI BİR SONUÇ ALACAĞIZ’

 

Gültekin, seçimlerde başarılı bir sonuç alacağımızı söyledi ve “Türkiye ne olursa olsun 2 Kasım’dan sonra yeniden bir seçimi konuşacaktır. Daha güçlü bir arayış olacaktır. Milletin dikkati meclisteki 4 parti dışındaki güçlere kayacaktır. Bu arayışın Vatan Partisi olması için disiplinli, dikkatli bir çalışma yürütmeliyiz.

 

Bu anlamda milletin dikkatini çekecek bir sonuçla seçimlerden çıkmak zorundayız” dedi.