Emekli Org. İsmail Hakkı Karadayı için başsağlığı mesajı

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, bugün kaybettiğimiz 22. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı için başsağlığı mesajı yayımladı.

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bugün kaybettiğimiz 22. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı için başsağlığı mesajı yayımladı. Doğu Perinçek, mesajında şu ifadeleri kullandı:

 

“Türkiye Cumhuriyeti'nin 22. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

 

Komutanımız, mert ve kararlı duruşuyla Türk Ordusu’na çok kritik bir dönemde komutanlık yapmış ve PKK terörüyle mücadelede ülkemize büyük başarılar kazandırmıştır. Org. Karadayı, PKK’ya karşı tarihimizdeki en etkili harekâtlardan biri olan Çelik Harekâtı’na, ABD’nin kontrolündeki Irak’ın kuzeyine girerek komuta etmiş ve belliğimizde yer almıştır. Yunanistan’a karşı Kardak Zaferi de O’nun Genelkurmay Başkanlığı zamanında mazimize altın harflerle yazılmıştır.

 

Türk Milleti için yaptığı kahramanlıklar nedeniyle Org. Karadayı, ABD’nin düşman listesinde baş sıralara konulmuştur.

 

Org. Karadayı Ergenekon ve 28 Şubat kumpas davalarında hedef alınmıştır. Kumpaslara dahil edildiği ilk günden itibaren FETÖ’cülere karşı cesaretle meydan okuyan komutanımız, yaşamı boyunca Türk Milleti için mücadelesini sürdürmüştür.

 

Komutanımız, üstün başarıları ile milletimizin belleğinde ve yüreğinde yer almıştır.

 

Türk Milletinin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve ailesinin başı sağ olsun.”