Doğu Perinçek: "Türkiye Devrimci Bir Sürece Girmiştir"

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Kartallı yurttaşlarla buluştu.

Tarih:

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, önceki gün Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkez’inde verdiği ‘Vatan Savaşından Milli Hükümete’ konulu konferansta konuştu. Konferansa çok sayıda yurttaş katıldı.

 

 

ABD-İSRAİL PLANI

 

Kartal İlçe Başkanımız Perihan Tekin açılış konuşmasında, Vatan Partisi'nin ülkemizin her sıkıntısında kurtuluş yolu çizdiğini vurguladı: “Suriye, Rusya, Irak, İran politikalarındaki yanlışlardan kurtulup, ilişkilerin düzeltilmesinde, ABD destekli FETÖ ve PKK terörüne karşı kararlı mücadelede en önde olmuştur. Silivri duvarlarının yıkılmasına öncülük etmiştir. Sözde Ermeni Soykırım yalanını tarihin çöplüğüne atmıştır.”

 

Doğu Perinçek Vatan Savaşının 24 Temmuz 2015’te başladığını belirterek “PKK’yı hendeklere gömdük. Güneydoğu’da halkımız özgürleşti” dedi. ABD ve İsrail'in Türkiye’yi dizayn etmek için başlarında Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’nun olduğu bir iktidar modeli yaratmaya çalıştığını belirten Perinçek şöyle konuştu:

 

 

DEVRİMCİ SEÇENEK

 

“Vatan Partisi'nin hedefi ise milli güçlerin içinden çıkacak bir Milli Hükümettir. Milli Hükümet bu vatan toprağında ekmeğini kazanan, işçisi, sanayicisi, köylüsü bunların bir araya getirilmesiyle olacak.

 

Niçin hükümet olmak istiyoruz? Birincisi bağımsız olmak, başı dik olmak için. İkincisi ise demokratik olmak ve ortaçağ kurumlarından kurtulmak, şeyhin marabanın kulu olmamak için. Bizim önümüzde hangi engeller var. ABD 'borçlanma ekonomisi, bölünmüş bir Türkiye, sizin geleceğiniz bu' diyor. Biz hayır Birleşen Türkiye, Üreten Türkiye diyoruz.”

 

Perinçek, Silivri duvarlarının yıkılmasından beri geçen 2 yıl içinde Vatan Partisi'nin programının, bazı eksiklere rağmen uygulanmaya başladığını söyledi. Perinçek “Türkiye devrimci bir sürece girmiştir. PKK ile mücadele bir devrimdir. Rusya ile ittifak ve Tük Akımı anlaşması bir devrimdir. 15 Temmuz'da ABD’nin silahlı gücünün yenilmesi devrimdir. Türkiye’nin Cerablus'a girmesi bir devrimdir. İçine girdiğimiz bu süreçten ekonomik bir devrimle çıkacağız” dedi.

 

 

ESKİ AKP'Lİ VATAN PARTSİ'NE ÜYE OLDU

 

Konferansın sona ermesinin ardından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek partiye yeni katılan isimlere rozetlerini taktı. O isimler arasında eski AKP Ümraniye Belediye Meclis üyesi Gürsel İnce de bulunuyor. Gürsel İnce, Vatan Partisi'nin politikalarını beğendiğini ve siyasette iyi saptamalar yaptığını vurgulayarak partiye üye olduğunu söyledi. İnce'nin rozetini Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek taktı. Konferansta ayrıca Vatan Partisi’ne katılımların arttığı ve bu katılımların AKP’den, MHP’den ve hatta HDP’den olduğu açıklandı.