Doğu Perinçek Silivri Değirmenköy Üretim Devrimi Kurultayında konuştu

Perinçek, 'Türkiye iflas etmeyecek. Türkiye'yi 40 yıldır borçlandıran program iflas etti.' dedi

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Silivri Değirmenköy Üretim Kurultayında konuştu. Perinçek, 'Türkiye iflas etmeyecek. Türkiye'yi 40 yıldır borçlandıran program iflas etti.' dedi.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin düzenlediği Silivri Değirmenköy Üretim Kurultayında konuştu. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Perinçek, "Türkiye iflas etmeyecek. Türkiye'yi 40 yıldır borçlandıran program iflas etti. Türkiye buradan Üretim Devrimiyle çıkacak." dedi.

 

Türkiye’nin bu sorunlardan üreticilerle çıkacağını vurgulayan Perinçek, “Sizi siyasetin dışında tutanlar sizi soyanlardır, dışarıdan Dolar getirip komisyon alanlardır.” İfadelerini kullandı.

1/3
2/3
3/3

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in konuşmasından satır başları şöyle:

 

 

ÜRETİCİ BAŞ TACI


"Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Zorluk varsa Vatan Partisi var. Zorluklardan çıkış yolu için kurulmuş bir partidir Vatan Partisi.

 

Küçük ve orta sanayi çöktü. Türkiye yabancı ürünlerin istilası ile karşılaştı. Dış ticaret açığı borçlanmaya sebep oldu.

 

Türkiye iflas etmeyecek. Türkiye'yi 40 yıldır borçlandıran program iflas etti. Türkiye buradan Üretim Devrimiyle çıkacak.

 

Bizim sloganımız, üretici baş tacı. Bu slogan Atatürk'ün sloganıdır. Bu memleketin efendisi üreticilerdir, diyor Atatürk. Yine söylüyoruz üretici baş tacıdır.

 

Çiftçimizi destekleyeceğiz; ucuz mazotla, gübreyle, faizsiz krediyle destekleyeceğiz.

 

 

KAYNAKLARI ÜRETİCİYE AYIRACAĞIZ


Devletin kaynaklarını doğru bir şekilde üreticiye ayıracağız. Hükümetin önüne şu çözümü götürdük: Çiftçinin faiz borçlarını sileceğiz, 1 yıl erteleyeceğiz, 1 yıldan sonra da 5 yıl takside böleceğiz.

 

Mevcut sistemin partileri sadaka ekonomisinin programını savunuyor. Sadaka ekonomisinden vazgeçeceğiz. Sadaka dağıtmayacağız, fabrikalar açacağız. Sana 50 TL daha fazla değil senin kızına, oğluna, yeğenine iş veriyorum, diyeceğiz.

1/3
2/3
3/3

TÜRKİYE CESUR KARARLAR ALACAK


Türkiye bu sorunlardan üretenlerle, üreticilerle çıkacak. Türkiye bir devrimin eşiğindedir, Türkiye Üretim Devrimini yapmak zorundadır.

 

Programımızın en önemli noktası şu: Üretim yapacağız. Türkiye cesur kararlar alacak.

 

Bu Üretim Devrimi Kurultaylarını yapmamızdaki en büyük amaç, halkın buraya yığılması, siyasette burada toplanması, doğru seçim yapmasıdır. Üreticileri Türkiye'nin başına getireceğiz. Vatan Partisi olarak biz size güveniyoruz.

 

Türkiye'nin bahtı açıktır. Kimse Türkiye'ye kilit vuramaz. Bahtımız açık olsun diyoruz, sizleri Vatan Partisi'nde birleşmeye çağırıyoruz. Sizi siyasetin dışında tutanlar sizi soyanlardır, dışarıdan Dolar getirip komisyon alanlardır.

 

Vatan Partisi yerel yönetimleri canlandıracak, yerel demokrasiler inşa edecek. Belediye Başkanı buradaki halkımızın ihtiyaçlarını bilecek, tanıyacak, buradaki sorunlardan haberdar olacak.

 

 

ÇÜRÜMEKTE OLAN MEDENİYETİN SONU GELDİ


Amerika'nın devri bitti. Asya devri, Asya çağı açılıyor. Mazlum halkların geleceklerini ellerine aldıkları bir çağ açılıyor. Vurguncuların çağı, batı medeniyeti dedikleri, o çürümekte olan medeniyetin sonu geldi. O bakımdan da Türkiye'nin önü açıktır."

1/3
2/3
3/3