Doğu Perinçek: İmzalar kağıda atılmadı kayalara oyuldu

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek, partililerle buluştu

Tarih:

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, adaylık için gerekli olan yüz bin imzayı topladıktan sonra, partisinin İstanbul İl Merkezi’nde partililerle buluştu. Perinçek ‘Cumhurbaşkanı Doğu Perinçek’, ‘Yaşasın partimiz Vatan Partisi’, ‘Tek seçenek Doğu Perinçek’, ‘Vatan Partisi iktidara yürüyor’, ‘Güneş Doğu’dan doğacak’ sloganları atan coşkulu kalabalığa hitap etti.,

 

Perinçek şöyle konuştu: “Bu sistem ekonomisiyle, siyasetiyle, yozlaşan kültürüyle Atatürk devrimini tahrip etme iddiasıyla çökmektedir. Türkiye buradan büyük bir çözümle çıkacak. Tarihin pususundayız dediğimiz dönemin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Türk milletinin gerçek iktidarının kurulacağı bir sürece giriyoruz. Türkiye bağımsız olacak, başı dik olacak, Amerika’nın karşısında eğilmeyecek, bükülmeyecek, Atatürk’ün Türkiyesi olacak. Türkiye şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar ülkesi olmayacak. Türkiye aydınlanmış, başı dik, üreten, çalışan, kardeşçe yaşayan vatandaşlar ülkesi olacak. Bizim 200 yıllık Namık Kemallerden, Mustafa Kemallerden bugünlere gelen büyük mücadelemizin ürünlerini toplayacağımız bir döneme giriyoruz. Zor bir döneme giriyoruz. Partimiz bu çetin dönemden büyük çözümlere önderlik edecek yeteneğe sahip olduğunu yaşadığımız günlerde ispatlamıştır. Biz destanı Ergenekon olan bir milletin öncüleriyiz. Önümüzdeki döneme umutla bakıyoruz. Milletimize iyimserlik taşıyacağız. Önümüzdeki çetin günlerde karamsarlığı yasaklıyoruz. İyimserlik var.”

 

 

TARİH YAZIYORUZ

 

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Erkan Önsel de şunları söyledi: “Bu gelen dip dalgadır. 120 bin kişilik ilk dalgayı kucakladık, örgütledik. Helal olsun size. Önce partimize güveniyoruz, kendimize güveniyoruz, milletimize güveniyoruz. Genel Başkanımız Doğu Perinçek tarihi yazıyor. Türkiye’nin akderini değiştirecek olan bir sürece imza attınız. Doğu Perinçek’le Türkiye tarihine müdahale ediyoruz. Türkiye’nin temel meselelerini gündeme getiriyoruz.”