Beyazıt Karataş: Aydın'ın belediye başkanı da valisi de çift

Genel Başkan Yardımcısı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, 'Aydın'ın çift belediye başkanı, çift valisi var' dedi

Tarih:

Türkiye NATO gündemini değerlendiren Genel Başkan Yardımcımız Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, "Aydınlılar hiç merak etmesinler çift belediye başkanları, çift valileri var" dedi

 

tvDEN ekranlarında yayınlanan ve Gazeteci Emin Aydın'ın hazırlayıp sunduğu Baş Başa programının konuğu olan Emekli Hava Pilot Tümgeneral ve Genel Başkan Yardımcımız Beyazıt Karataş, önemli açıklamalarda bulundu.

 

Türkiye'yi tehdit eden unsurlardan, Amerika ve İsrail'in stratejik planlarına ve NATO'nun çift yüzlü tavırlarını açıklayan Beyazıt Karataş, 42 yıllık havacılık hayatı olduğunu belirtti. Balyoz davası sonucu 33 ay cezaevinde kaldığını dile getiren Karataş, bilgi ve birikimlerini paylaşabilmek için Vatan Partisi’ne kaydını yaptırdığını ifade etti.

 

Türkiye ile NATO’nun ilişkilerine dair açıklama yapan Beyazıt Karataş, "Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün lideri olduğu ülke, düşman ülkeler arasında gösteriliyor. Aynı zamanda sanal bir sayfa açarak da, yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, düşman ülkenin Cumhurbaşkanı gösteriyorlar. Bu affedilecek bir skandal değil" dedi.

 

Dünyadaki 170 nükleer bombanın 50'sinin Türkiye'de bulunduğunu belirten Karataş, "PKK, liderini satan örgüttür. Amerika da piyonunu satan devlettir. Aydınlılar hiç merak etmesinler çift belediye başkanları, çift valileri var. Çünkü Ege Adalarının büyük bölümü Aydın sınırları içerisinde ve Yunan işgali altında. Aydın sınırları içerisinde 4 veya 5 ada Yunan işgali altında, toplam 18 ada ve bir kayalık işgal altında. Hatta Yunan askeri oralarda mangal partileri bile düzenliyorlar. Ege'de şuan dondurulmuş bir sorun. Bu Türkiye ve Yunanistan arasında bir sorun değil, artık uluslararası bir sorundur. Türkiye bu nedenle diğer komşuları ile çok iyi geçinmek zorundadır” ifadelerini kullandı.

 

(Erdal Aydın/aydindenge.com)