Aydınlık okurları buluşuyor

Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek'in katılımıyla Aydınlık okurları bir araya geliyor

Tarih:

Aydınlık okurlarını bir araya getirecek olan 'Aydın Okur' platformunu kurma kararı alan gazete, okurlarından çok yönlü bilgi akışı sağlamayı, eleştiri mekanizmasını canlı bir biçimde işletmeyi ve zengin bir fikir tartışması zemini yaratmayı hedefliyor.

 

 

HER İLDE TEMSİLCİLİK

 

Aydınlık okurlarının bütün il ve ilçelerde temsilcilikler yoluyla kuracağı bu platform,bir gazetenin okurlarıyla kurduğu ilişki bakımından hiçbir gazetenin sahip olmadığı bir örnek yaratacak. Aydın Okur örgütlenmesi yaygın ve herkesin rahatça ulaşabileceği bir yapı olacağı gibi okurlarının emeğini ve fikirlerini sayfalarına yansıtması açısından da eşsiz bir model olacaktır.

 

 

İLK ADIM İSTANBUL'DAN

 

Aydın Okur, Aydınlık Okur sloganıyla yola çıkan Aydınlık Gazetesi okurları ilk buluşmasını 26 Ocak 2020 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirecek. Bu ilk toplantı, saat 13:00'da Petrol-İş Genel Merkezi'nde gerçekleşecek. Aydınlık okurları bu buluşmaya bütün İstanbulluları davet ediyor. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in ve birçok gazete yöneticisinin, yazar ve çalışanlarının da katılacağı bu buluşma aynı zamanda Aydınlık okurlarının manifestosunun ilan edildiği okur örgütlenmesinin başladığı nokta olacak. Daha sonra çeşitli merkezlerde devam edecek bir etkinlik zincirinin ilk halkası gerçekleştirilecek.

 

Yazılı basının en sıkıntılı dönemini yaşadığı bugünlerde Aydınlık Gazetesi atağa kalkıyor. Çıkardığı eklerle ve bünyesine dahil ettiği yeni yazarlarla, sürdürdüğü titiz haberciliğiyle ve gündem belirleyen manşetleriyle öne çıkan Aydınlık bu başarılarını okurlarıyla daha sıkı bütünleşerek sürdürecek. Halk seferberliğiyle kurulan gazetemiz yine halkı seferber ederek yoluna devam edecek.