Aydın adaylarımız tanıtıldı

Aydın Büyükşehir ve 17 ilçe Belediye Başkan adaylarımız tanıtıldı

Tarih:

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7

Vatan Partisi’nin Aydın Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan’ın da katıldığı toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

 

Toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ilk sözü alan İl Başkanı Bahattin Nazlı, ‘Biz, Aydın’da Büyükşehir ve 17 ilçede seçime giren tek partiyiz.’ dedi ve ardından Cumhur ve Millet İttifaklarını eleştirdi. Bu ittifakları ‘Çatal Çıkmaz’ olarak nitelendiren Nazlı, ‘Millet İttifakı adı millet olmasına rağmen PKK’nın uzantısı HDP ile açıktan veya kapalı ittifak yaparak milleti bölen bir faaliyet içinde olan ittifaktır ve bu yüzden milleti temsil etmemektedir. Cumhur İttifakı ise cumhur, halk demektir ancak Cumhur İttifakının da izlediği siyasi ve ekonomik politikalar halkçı değildir ve Türkiye’yi çıkmaza sokmuştur’ ifadelerini kullandı.

 

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan ise partisinin Aydın programını açıkladı. Başlıca meseleleri ele alan Korkmazcan, 3 ana sorunun çözümünden bahsetti;

 

Aydın 'da Vatan Partisi iktidarında, Aydın sınırları içerisinde yer alan işgal altındaki adaları geri almak için deniz zabıta filosu oluşturacaklarını ve bu filoların direnişi ile o adalarda Yunanlıların kuzu çevirip at koşturmalarını engelleyeceklerini dile getirdi.

 

Jeotermal konusunda ise bu enerjiyi doğru kullanmayan hangi işletme varsa, belediyenin kamuoyu gücünü kullanarak ve belediye olarak Aydın halkına öncülük ederek karşısına dikileceklerini, bu enerjinin doğru çıkarılmasının ve kullanılmasının ancak böyle sağlanacağını ifade etti.

 

Çocukluğumuzda yayın balıklarının, yılan balıklarının, sazan balıklarının olduğu Menderes Nehri bugün ölmüş ve çevresine de kirlilik saçan bir nehir haline gelmiştir. Aydın, Denizli, Uşak ve Afyon illerini kapsayan 2015 Genel seçimlerinde projesini hazırladığımız Menderes Havzasını Temizleme projesini hayata geçireceğiz. Menderes Nehrini kimyasalların akıtıldığı, fabrika atıklarının bırakıldığı nehir olmaktan kurtaracağız. Bu hazineyi tekrar tarıma katkı sağlar hale getireceğiz.

 

Ve ardından konuşmasını ‘Biz ‘Aydın’ın yönetimini Vatan Partisi’ne verin’ iddiasıyla yola çıktık. Aydın’da bunu söyleyebilen ikinci bir parti yok.’ sözleriyle tamamladı.

 

VATAN PARTİSİ AYDIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI LİSTESİ

 

Büyükşehir: Yalçın BÜYÜKDAĞLI

Efeler: Gökhan DOĞAN

İncirliova: Zerrin TOSUN

Germencik : Veli Gelir

Söke : Mehmet BAYDOĞAN

Kuşadası: İbrahim ERGÜN

Bozdoğan: Uğur AYKAÇ

Çine : Bahti AKAR

Nazilli: Afet Gök HEUSCHELE

Didim: Deniz PEKŞEN

Karacasu: Mehmet Ali ÇİÇEK

Yenipazar: Mehmet BABACAN

Koçarlı: Onur ALTINKAYNAK

Buharkent: Can KARABALCI

Kuyucak : İrfan ÜLKÜ

Sultanhisar: Numan TERZİOĞLU

Köşk: Osman TERZİ

Karpuzlu: Tevfik USLU