Adalar Vatandır, Vatan Geri Alınacak

Ege Denizi’nde bulunan 152 adamızın Yunanistan tarafından işgal edilmesine karşı Kuşadası’nda miting düzenledik.

Tarih:

 

Partimiz, Ege Denizi’nde bulunan 152 adamızın Yunanistan tarafından işgal edilmesine karşı Kuşadası’nda bir miting düzenledi. Oğuzhan Uğur’un konseri ile başlayan mitinge binlerce yurtsever katıldı. Büyük bir coşkunun hakim olduğu miting de “152 Ada Vatandır, Vatan Geri Alacak” sloganları atıldı. Halil Nebiler’in sunuculuğunu yaptığı mitinge milletvekili adaylarımızdan Yaşar Okuyan, Ümit Zileli, Şule Perinçek, Tayfun İçli ve Beyazıt Karataş da katıldı. Oğuzhan Uğur’un konserinin ardından Apo’yu sorgulayan komutan Hasan Atilla Uğur ve Genel Başkanımız Doğu Perinçek birer konuşma yaptılar. Davutoğlu’nun dün Sivas’ta sözlerini eleştiren Perinçek, “Vatan Partisi Kuvayı Milliye’dir, AKP ise Kuvayı İnzibatiye” dedi. Perinçek’in konuşmaları şöyle:

 

VATAN PARTİSİ SÖZÜNÜ TUTAR

Türkiye Cumhuriyeti’nin egemenliği altında bulunan bir kaya parçasını bile yabancı hiçbir devlete terk etmeyeceğimizin sözünü veriyoruz.

Biz başlangıcı 2005’te Rauf Denktaş ile “Ermeni soykrımı” yalanına karşı verdiğimiz mücadele ile yaptık. Türkiye üzerindeki dayatmaya son verdik. Bugünde adalarımızı geri alacağımızın sözünü veriyoruz. Vatan Partisi verdiği sözü tutar. 152 adamız mavi vatanımızın parçasıdır. Terk edilemez.

 

VATAN PARTİSİ KUVAYI MİLLİYEDİR

AKP İSE KUVAYI İNZİBATİYE!

Dün, Sivas’ta Tayyip Erdoğan’ın sözde başbakanı, BOP eşbaşkan yardımcısı Davutoğlu “Biz Kuvayı Milliye partisiyiz” demiş. Buradan biz Kuvayı Milliyeciler, bütün dünya biliyor bunu, şöyle söylüyoruz: AKP Kuvayı İnzibatiye’nin devamıdır.

1920’lerde İngiliz altınları ile devrimci Ankara’nın üstüne sürülen yobaz sürüleri vardı. Bugün Atatürk’ün üzerine sürülen AKP nasıl Kuvayı Milliye olurmuş? Amerikan’ın BOP eşbaşkanından Kuvayı Milliye olur mu? Yabancı devletlere 152 adayı terk eden bir Kuvayı Milliye olur mu? Bakın Kuvayı Milliye şudur: Çanakkale’den üzerimize gelen İngiliz zırhlılarını denizin dibine gönderenlerdir. Kuvayı İnzibatiye ise Vahdettin’in devamıdır.

PKK ile onun yasal temsilcisi HDP ile birlikte ABD’nin İkinci İsrail planında rol üstlenenlerden Kuvayı Milliye olur mu?

Mustafa Kemal Kürdümüzle el ele vererek Kuvayı İnzibatiye’yi tarihin çöplüğüne atmıştı. Bizde AKP’yi tarihin çöplüğüne atağız. Saraylarının altında kalacaklar.

 

EFSANE GERİ DÖNECEK

Ege bir düşmanlık denizi değil. Vatan Partisi iktidarında 152 adamız Türk Milleti’nin gücüyle, barışçı yollardan, kesinlikle mavi vatanımıza katılacaktır. Ege bir barış denizi olacaktır. Buradan müjdeliyoruz. Türk Ordusu efsanesi Vatan Partisi iktidarında geri dönecek.

Bu saltanat düşkünleri, bu Kuvayı Milliye düşmanları, Amerika ile birlikte TSK’ya ve Vatan Partisi’nin yöneticilerine kumpaslar kurdular. Ne için? Türkiye bölmek için, adalarımızı yabancılara teslim etmek için ve en önemlisi Cumhuriyetimiz ile kazandığımız bütün değerlerimizi mezara gömmek için. Bunlara bu görevler verildi. Şimdi TSK ile oynamaya kalkanlara Vatan Partisi’nin Milli Hükümeti ile cevap vereceğiz.

Türkiye bugün caydırıcı kuvvetle çözeceği sorunlarla karşı karşıyadır. Bu barış demektir. Eğer barış istiyorsan kuvvetli olacaksın. Vatan Partisi kuvvetli bir orduyla barışı getirecek. Efsane geri dönecek. O efsane komşularla barış için lazım. Türkiye güçlü ordusuyla bölgede barışın teminatı olacak.

 

ÇİÇEKLE GELİRSEN ÇİÇEKLE

KILIÇLA GELİRSEN KILIÇLA GİDERSİN

Vatan Partisi 152 adamızın geri alınması için çalışmalarına başladı. Önce Avrupa Birliği’nin Ankara temsilciliğine bir nota verdik. Hükümetin yapamadığını yaptık. Dedik ki buradan bayrağını çek, buradan sahil botlarını çek. Türkiye topraklarına kılıçla gelemezsin. Çiçekle geliyorsan başımızın üzerinde yerin var ama kılıçla geliyorsan kılıçla gidersin.

Arkasından Yunanistan büyükelçiliğine de aynı mektubu verdik. Eski hatıralar büyük tecrübelerdir. Bu topraklara düşman olarak çıkanlar, İzmir’e 15 Mayıs’ta düşman olarak çıkanlar, 9 Eylül’de nasıl denize dökülmüşlerdi! Yunanistan’ın bu tecrübeyi çok iyi bildiğini düşünüyoruz. Ege Denizi’nden ABD’nin değil Türkiye ve Yunanistan’ın faydalanması için Yunanistan Hükümeti’nin de çözümden yana olacağını biliyoruz. Çünkü Türk Milleti’ne güveniyoruz. Çünkü Türk ordusuna güveniyoruz.

 

DENİZ BAKANLIĞI KURACAĞIZ

Biz, atlarımızla bu vatana geldik ve Çaka Bey ile 13 yıl içinde donanmayı kurduk. Bizim iktidarımızda da Deniz Bakanlığı kuracağız. Denizlerimizin kaynaklarını kullanacağız. Projelerimiz hazır, denizlerin üzerine asfalt dökmeye gerek yok. Denizlerimizi ticaret yolları haline getireceğiz.

 

PKK İLE HÜKÜMET KURANLARI YARGILAYACAĞIZ

Bugün Türkiye’miz Doğu’dan ABD projeleri, Batı’danAvrupa bayraklarıyla kuşatılmak istenmektedir. AKP Hükümeti PKK ile açılım yaptı. Açılımın sonuçlarını görüyoruz. Bu mafya tarikat rejiminin yeni hükümet projesi, AKP+CHP+PKK hükümetidir. Bu bir ihanet projesidir. PKK ile hükümet kuranları kesinlikle yargılayacağız.

Bugünkü AKP yöneticileri 152 adamızı yabancı devletlere teslim ettikleri için, İkinci İsrail devleti kurulması planına eylemli olarak alet oldukları için, Atatürk devrimlerini yıktıkları için Türk Ceza Kanunu’nun 302. maddesine göre sanık sandalyesine oturacaklardır.

Tayyip Erdoğan’ın dosyasını hazırladık. Meclis’e girdiğimiz zaman O’nu, Yüce Divan’a sevkedeceğiz.

 

CHP VE MHP SÖZ VERSİN!

Buradan ilan ediyoruz, ihanet projelerinde rol almak için arz-ı endam eden partileri de uyarıyoruz. CHP ve MHP’ye şu çağrıyı yapıyoruz:

CHP ve MHP bu millete, 8 Haziran’dan sonra AKP ve HDP ile koalisyon yapmayacağına söz versin. Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli çıksın ve açıklama yapsın. Bu konuda susamayacaklar. Hergün, her yerde bu çağrıyı yapacağız.

CHP’ye ayrıca şu çağrıyı yapıyoruz. HDP ve AKP ile 3’lü ittifak yapmayacaklarını açıklasınlar.

 

İSTESİNİZ AMERİKA’YI GETİRİN

TÜRK’Ü ANAYASA’DAN ÇIKARTAMAZSINIZ!

AKP Türk’ü Anayasa’dan kaldıracakmış. İsterseniz Amerika’yı, Avrupa’yı getirin, Türk’ü Anayasa’dan çıkartamazsınız. Türkü Anayasa’dan çıkaracak bir güç tanımıyoruz. Buradan Hakkari’ye kadar sesimiz duyulsun: Türk’ü Anayasa’dan çıkartamazlar. Onların bu fesadına karşı biz Tük mucizesini yeniden hayata getireceğimizi ilan ediyoruz. Türk ve Kürdü birleştireceğiz. Türk de biziz, Kürt de biziz, hepimiz Türk Milleti’yiz. Onların acısı bizim acımız, sevinci bizim sevincimiz.

 

BİR MİLLET AYAĞA KALKIYOR!

Amerika duysun, Avrupa duysun.

Bir millet ayağa kalkıyor. Türk Milleti ayağa kalkmaktadır.

23 Nisan’da binlerce kişi ArslanlıYol’da yürüdü. 24 Nisan’da “Ermeni soykırımı” yalanına karşı on binlerce kişi Tünel’den Taksim Meydanı’na yürüdü. Televizyonlar vermedi. Vermesinler, hainlere ortak olsunlar. Ama herkes görüyor ki Türk Milleti ayağa kalkıyor. Buradan ilan ediyoruz:

Vatanımızı bütünleştireceğiz.

Üretim ekonomisini kuracağız.

 

BABA-OĞUL 152 ADA İÇİN

AYNI SAHNEDEYDİLER

Vatan Partisi’nin 152 adamız için düzenlediği mitingde sanatçı Oğuzhan Uğur ve babası Em. Albay Hasan Atilla Uğur aynı sahnedeydiler. Vatan Partisi seçim şarkısını da yapan Oğuzhan Uğur’un konseriile başlayan mitingde, konserin ardından kürsüye Apo’yu sorgulayan komutan veVatan Partisi’nin Aydın 1. Sıra milletvekili adayıHasan Atilla Uğur çıktı. Hasan Atilla Uğur yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

“Türkiye 13 yıldır ehil olmayan aciz bir iktidarın pençesinde inliyor. Özbeöz Türk toprakları olan 152 adamız Avrupa Birliği ve onun taşeronlarınca işgal edildi. 2004 yılından itibaren bunu gerçekleştirdiler. Şuan da sınırları içinde bulunduğumuz Efeler diyarı Aydın iline bağlı 5 adada Yunan ve Letonya askerleri bulunmaktadır. Bu bir işgaldir ve bunun nedeni AKP’dir.

İşgale seyirci kalan bütün sorumluları vatana ihanet suçundan yargılayacağız. Kurtuluşları yoktur. Buradan Avrupa Birliği ve Yunanistan’ı uyarıyorum. 1,5 ay sonra AKP Hükümeti olmayacak, Milli Hükümet kurulacaktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleri geliyor. Derhal işgal ettiğiniz topraklarımızı terk edin.”