"15 Temmuz millî birlik ve mücadele günüdür"

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu, 15 Temmuz'un 3'üncü yıl dönümüne ilişkin bir basın açıklaması yaptı

Tarih:

15 Temmuz 2016'da ABD/ FETÖ darbe girişimine karşı kazandığımız zaferin 3. yıl dönümünü kutluyoruz. Bütün milletimize kutlu olsun. O gün bu zaferi Türk Ulusunun anti-emperyalist ve demokratik direnişi, Türk Ordusunun cumhuriyetine ve milletine bağlı komutanlarının dirayeti, Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Doğu Perinçek' in cesur öncülüğü, Cumhurbaşkanı Sayın Tayyip Erdoğan'ın kararlılığı ve Türk Polisinin devletine bağlılığı sayesinde kazandık.

 

Fetullah Hareketi dini bir cemaat veya tarikat değildir. Bir terör örgütüdür. Hem de ABD gibi süper bir devletin, sadece Türkiye' de değil, bütün dünya ülkelerinde kullandığı bir casusluk örgütüdür, bir Gladyo örgütüdür. Türkiye, devlet içine yerleşen bu ABD/FETÖ Gladyosunu temizledikçe daha çok demokratikleşmekte ve bağımsızlaşmaktadır.

 

Efendileri ABD dünyada geriledikçe, PKK ve FETÖ gibi piyonların sonu yaklaşmaktadır. Türk Milleti bu terör örgütlerini temizleyecek barışa, huzura ve güvenliğe kavuşacaktır. Bu terör örgütlerinden umut bekleyen CHP, İYİP gibi partiler akıllarını başına almalıdır. Efendileri ABD S-400'lerde havlu atmıştır. Kuzey Suriye' de, Doğu Akdeniz' de, Kıbrıs' ta ve ekonomideki Türkiye' ye karşı ambargo ve tehditleri boştur. Artık Türkiye gerçek dostlarını bulmuş ve Avrasya'daki onurlu yerine yerleşmeye başlamıştır. ABD ve piyonlarından destek ve umut bekleyen siyasi kuvvetler, bütün dünyada çöküşe giden bu güçlerin başarısızlığını ve hazin sonunu paylaşmak zorunda kalırlar.

 

Türkiye önümüzdeki dönemde hem iç ve dış terörü temizleyerek, Vatan Bütünlüğünü sağlayacak, barışa ve huzura ulaşacak, hem de bir Üretim Devrimiyle krizi yenerek refaha kavuşacaktır.

 

 

İbrahim KASAPOĞLU

Denizli İl Başkanı