Muzaffer Yıldırımer

Özgeçmiş

1957 yılında Konya'nın Doğanhisar İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 1979 yılında Kırşehir Eğitim Enstitüsünden sınıf öğretmeni olarak mezun oldu. Sırasıyla, Burdur, Mersin, Adıyaman ve İzmir Torbalı'da sınıf öğretmeni olarak çalıştı. 2008 yılında Torbalı Çetineller İlköğretim Okulundan emekli oldu.


Çalıştığı süre içerisinde kamu çalışanlarının grevli, toplu sözleşmeli sendikal hak mücadelesinin ve Atatürkçü mücadelenin örgütlemesinde ön saflarda görev aldı.
Doğanhisar Halkevi, Doğanhisar ADD,Adıyaman Gölbaşı ADD ve Eğit-Sen kurucu üyelikleri, Torbalı'da Eğitim-Sen'de ilçe başkanlığı, Eğitim-İş Sendikasında hem İlçe Başkanlığı hem de bu sendikanın bölge temsilciliği görevi ile birlikte, Torbalı ÇYDD yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundu.


2009 yerel seçimlerinde CHP'den meclis üyeliği ve İlçe eğitim sekreterliği görevini yürüttü.

 

CHP'den istifa ederek İşçi Partisi İlçe Başkanlığı görevini üslendi. İşçi Partisi İzmir İl Yönetiminde Kamu Çalışanları Büro Başkanlığı görevini yaparken, 2014 yerel seçimlerinde İşçi Partisi'nden Torbalı Belediye Başkan Adayı oldu. Son yerel seçimde Vatan Partisi'nden ikinci kez Belediye Başkan adayı oldu.


Halen evli ve iki kız babası olan Muzaffer Yıldırımer, ayrıca üç torun dedesidir.