MKK ve MYK KARARLARI- YENİ GÖREVLENDİRMELER

3 Ekim 2021

YENİ GÖREVLENDİRMELER

Örgütlerimizin Dikkatine,

2 Ekim 2021 tarihinde yapılan Genişletilmiş Merkez Karar Kurulu ve devamında toplanan Merkez Yürütme Kurulumuzda önemli görevlendirmeler yapılmıştır.

Merkez Karar Kurulu Kararları

1- E. Korg. Sayın Hasan Kumdakçı’dan boşalan Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine oy birliğiyle Sayın Erkan Önsel seçilmiştir.

Merkez Yürütme Kurulu Kararları

1- Başkanlık Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Semih Koray, üniversite çalışmaları ve uluslararası akademik alanlarda yürüttüğü görevlerin yoğunluğu nedeniyle Uluslararası İlişkiler Bürosu Başkanlığını daha aktif yürütecek bir arkadaşa devretmeyi talep etmiştir. Genel Başkan Yardımcımız Semih Koray’ın eşsiz birikimi ve tecrübesinden, Başkanlık Kurulumuzda ve Uluslararası İlişkiler Büromuzda yararlanmaya devam edeceğiz.
Uluslararası İlişkiler Bürosu Başkanlığına oy birliğiyle Genel Başkan Yardımcımız Sayın Utku Reyhan seçilmiştir.

2- Utku Reyhan’dan boşalan Araştırma ve Geliştirme Merkezi (ARGEM) Başkanlığına, oy birliğiyle MYK Üyemiz Şule Perinçek seçilmiştir.

3- Dünyanın ve ülkemizin seyrini yakından ilgilendiren ekonomik gelişmeler, hali hazırda devam eden çalışmalarımızın yanında, bu alanda özel siyasetler üretecek bir merkezi görev ihtiyacını zorunlu kılmıştır.
Bu kapsamda oy çokluğu ile Ekonomi Siyasetleri Bürosu kurulmuştur.

4- Yeni kurulan Ekonomi Siyasetleri Bürosu Başkanlığına oybirliğiyle Hakan Topkurulu seçilmiştir.

Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde üstün başarılar diler, tebrik ederiz.

Selam ve saygılarımızla.

Özgür Bursalı
Genel Sekreter