MKK KARARLARI NATO KAMPANYASI

2 Temmuz 2022
Genelge 10-335


MERKEZ KARAR KURULU KARARLARI

 

1 Temmuz 2022 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek başkanlığında genişletilmiş olarak toplanan Merkez Karar Kurulumuz aşağıdaki kararları almıştır:

 

Kararlar:

 

1- Şehit Aileleri ve Gaziler Büromuzun başkanı Sayın Erten Acır’ın vefatı üzerine boşalan Merkez Yürütme Kurulu üyeliğine Sayın Ferid İlsever oy birliği ile seçilmiştir.


2- NATO’nun doğuya doğru genişlemesi ve Türkiye üzerinde artan tehditlere karşı, “NATO’DAN ÇIKALIM” kampanyası başlatılması kararı oy birliği ile alınmıştır.

 

Toplantıda yapılan sunum, örgütsel atak ve yeni üye odaklı çalışma stratejimiz ile ilkelerimizi örgütlerimizin önüne koymuştur. Örgütlerimiz Partimizin iktidar hedefine yakışır bir faaliyet yürüteceklerdir. Sunum genelgemizin ekinde de yer almaktadır.

 

Propaganda malzemelerimiz, Propaganda Büromuz tarafından tasarlanacak ve örgütlerimize iletilecektir. Örgütlenme Büromuz, malzeme temininde örgütlerimize yardımcı olacaktır.

 

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

 

Özgür Bursalı
Genel Sekreter

 

Ek:
1- Kampanyada Çalışma Stratejimiz ve İlkeler Sunumu
2- Kampanyada kullanacağımız malzeme tasarımları İndirme bağlantısı https://we.tl/t-MKvqKVdyZ3
3- Kampanya çalışmalarımızı internet ortamında desteklemek için kurduğumuz https://natodancikalim.com sitemiz aracılığıyla imza toplayacağız ve kampanyamızı yaygınlaştıracağız.

Not: Kampanya görselleri Partimizin internet sitesine de yüklenecektir. Örgütlerimiz ihtiyacı olan çalışma malzemelerini siteden indirip bastırabilirler.