Vatan Partisi Türkiye Emekli Subaylar Derneği'ni ziyaret etti

TESUD Başkanı Em. Hv. Korg. Erdoğan KARAKUŞ, seçimlerde Vatan Partisi’ne başarılar diledi

Tarih:

1/2
2/2

Vatan Partisi Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı ve Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Kamil Dede, Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Güldane Pekdoğan ve beraberindeki partililer Türkiye Emekli Subaylar Derneği’ni (TESUD) ziyaret etti.

 

Türkiye Emekli Subaylar Derneği’ndeki üyelerle tek tek sohbet eden Ankara Milletvekili Adayları Utku Reyhan, Kâmil Dede ve Güldane Pekdoğan, daha sonra TESUD Genel Başkanlığı görevini yürüten Emekli Hv .Korg. Dr. Erdoğan KARAKUŞ ile bir araya geldi.

 

24 Haziran seçimlerinin önemini paylaşan Utku Reyhan, “Ülkemizin bir beka mücadelesi verdiği böyle çetin bir dönemde Türkiye’ye Mehmetçiğin Atatürk’ün mevzisinden bakan Vatan Partisi dışında başka bir parti yok” dedi.

 

ABD’nin bölgedeki ve dünyadaki tehditlerine karşı Türkiye’nin başta PKK ve FETÖ gibi terör örgütleriyle kesintisiz mücadelenin vurgulandığı görüşmede, Erdoğan Karakuş, seçime girecek bazı partilerin genel başkanlarının HDP’yi olumlayan ifadelerini eleştirerek “Bir tarafın oyunu alayım derken şehit ailelerinin ve yakınlarını üzecek ifadeler kullanılıyor, vatanseverlerin oylarını kaybediyorlar” dedi.

 

TESUD Başkanı Em. Hv. Korg. Erdoğan KARAKUŞ, seçimlerde Vatan Partisi’ne başarılar diledi.

 

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.