Özgür Bursalı: “Acil görev: Üreticilerin Milli Hükümeti”

Bursa İl Başkanlığımız, 1 Ağustos Pazar günü Bursa Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde İktidar İçin Atılım Toplantısı gerçekleştirdi

Tarih:

Vatan Partisi Bursa İl Başkanlığı, 1 Ağustos Pazar günü Bursa Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde İktidar İçin Atılım Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç ve İşçi Sendika Bürosu Başkanı Hüseyin Karanlık ve Vatan Partisi Bursa üyeleri katıldı. 

 

Toplantıda Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı konuşma gerçekleştirdi.

 

Konuşmasında orman yangınlarına da değinen Bursalı, “ Yangınların arkasında ABD var. Zorlukları göğüslemek için Üreticilerin Milli Hükümeti’nin kurulması yakıcı görevdir.” dedi.

 

 

“TÜRKİYE YANGINLARA TESLİM OLMAYACAK”

 

Türkiye’nin geçtiği zor dönemden çıkması için Üreticilerin Milli Hükümetinin kurulması gerektiğini vurgulayan Bursalı, “ Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Zor dönemler ve zor dönemin yangınları, aynı zamanda büyük çözümleri dayatıyor. Türkiye bu süreçten bir devrimle çıkacak. Zorlukları göğüsleyecek bir Üreticilerin Milli Hükümetinin kurulması yakıcı görevdir. Vatan Partisi bu hükümetin merkezinde, programıyla, kadrolarıyla, tecrübesi ve gençliğiyle hazırdır.” dedi.

“VATAN PARTİSİ ATILIM SÜRECİNDE”

 

Yurt çapında Vatan Partisi heyetlerininin yoğun bir gezi planı olduğunu belirten Bursalı, “Partimiz büyük bir atılımın içerisinde. Türkiye’nin dört bir yanında Vatan Partisi yıldız gibi parlıyor. Her taraftan üreticiler, sanayiciler, işçiler insanlar partimizi arıyor. Sorunlar sistem içinde çözülemiyor. Sistemin dışında çözümleri ve programı olan tek parti Vatan Partisi’dir.” ifadelerini kullandı.

 

 

“YANGINLARIN ARKASINDA AMERİKA VAR”

 

Türkiye’deki yangınların arkasında ABD ve PKK olduğunu söyleyen Vatan Partisi Genel Sekreteri, “Amerika 15 Temmuz günü Türkiye’yi silahlarıyla teslim almaya çalıştı. Daha sonra şehirlerimizde bombalar patladı. Ekonomik yaptırımlar uyguladı. Suriye’de PKK’ya tırlar dolusu silahlar verdi. Doğu Akdeniz’de bütün kuvveti ile karşımızda. Kurduğu üslerle Türkiye’yi dört yandan kuşatıyor.  Biz saldırıyı Suriye’den, Doğu Akdeniz’den beklerken Amerika, Türkiye içinde can çekişen unsurlarıyla yeni tipte bir savaş yöntemiyle, orman yangınlarıyla saldırdı. Yangınların arkasında Amerika var. Kundakçısı da PKK. Kahraman itfaiyemiz, köylülerimiz, ormancılarımız, pilotlarımız canla başla yangınl arı söndürmek için uğraşıyor, söndüreceğiz de. Milletimize umut ve güven aşılayalım. Türk Milleti bu zorlukların üstesinden gelecektir.”diye konuştu.