Kahraman şehidimize heykeli önünde anma

Vatan Partisi, Türkiye Gençlik Birliği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği şehit polis Fethi Sekin’i heykeli önünde andı

Tarih:

Vatan Partisi, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) şehit polis Fethi Sekin’i heykeli önünde andı. Polis Fethi Sekin’in, terör örgütü PKK’nın hain eylemine karşı mücadelesinin ardından şehit oluşunun beşinci yılı dolayısıyla İzmirliler, Fethi Sekin heykeli önünde toplandı.

'FETHİ SEKİN CESARETİYLE…'


Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz açıklamasında şunları vurguladı: “Fethi Sekin’i, Musa Can’ı anarken, eli kanlı katillere tepki koymuyoruz sadece. Onlara dostluk edenlere de bir çift sözümüz var. İzmir’den CHP, İyi Parti Genel Başkanlarına soruyoruz. Bu millet ‘dostlarımızla iktidar olacağız’ dediğinizde, o dostların içinde HDP’nin olduğunu bilmiyor, anlamıyor mu sanıyorsunuz? Buradan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’na, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e soruyoruz: Belediyeye, anlaşma oranlarınıza göre doldurduğunuz PKK iltisaklıları, HDP’lileri, bu millet görmüyor, duymuyor mu sanıyorsunuz? Vatan Partisi olarak, ‘çözüm süreçlerine’, ‘Türksüz Anayasa’ girişimlerine karşı nasıl milletimizi seferber edip PKK’yla, onun yasal uzantılarıyla iş tutanları pişman ettiysek, bugün de mislini yapacak gücümüz var. HDP/PKK’nın da onların dostlarının da üzerine aynı kararlılıkla ve Fethi Sekin cesaretiyle gideceğiz.”

‘FETHİ SEKİN’E SÖZÜMÜZDÜR HDP’Yİ KAPATACAĞIZ’


Törene gençler de katılım gösterdi. TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, Sekin’in kararlılığına vurgu yaparak, “Fethi Sekin, ABD'nin kaos planlarına karşı, Amerika'nın yaratmaya çalıştığı iktidar seçeneklerine karşı son kurşuna kadar savaşmıştır. Bizler de üniversitelerimizde terör örgütü PKK'ya, FETÖ'ye karşı amansızca bir mücadele yürüttük, temizledik. Son kurşunumuza kadar da savaşmaya devam edeceğiz. Fethi Sekin’lere sözümüzdür, şehitlerimize sözümüzdür, HDP'yi kapatacağız.” dedi. CKD Genel Başkan Yardımcısı Nuriye Kadan da şöyle konuştu: “Bu milletin Fethi Sekin’leri, Ömer Halisdemir’leri bitmez. Dün olduğu gibi bugün de vatan için milletimiz dimdik ayaktadır.” Konuşmaların ardından anma törenine katılan vatandaşlar, İzmir Adliyesi önüne yapılan Fethi Sekin heykeline karanfil bıraktılar.