Heyetimiz, Azerbaycan Büyükelçiliğinin Karabağ Zaferi Resepsiyonuna katıldı

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçiliği tarafından, Dağlık Karabağ galibiyeti şerefine resepsiyon düzenledi

Tarih:

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçiliği tarafından, Dağlık Karabağ galibiyeti şerefine resmi bayram ilan edilen 8 Kasım Zafer Günü dolayısıyla resepsiyon düzenlendi. 

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TBMM Başkanvekili Celal Adan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanlarının katıldığı törende Vatan Partisi’ni; Genel Sekreter Özgür Bursalı, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan ve Uluslararası İlişkiler Büro Yöneticisi Yusuf Tunçer temsil etti.

 

Saygı duruşunun ardından Azerbaycan ve Türkiye milli marşlarının çalınmasıyla başlayan resepsiyonda zafer coşkusu hep birlikte paylaşıldı.

Azerbaycan Büyükelçisi Reşad Mammadov’la sohbet eden Vatan Partisi heyeti, Genel Başkan Doğu Perinçek’in özel selamı ile Karabağ Zaferi nedeniyle Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinin büyük zaferine tebriklerini ve dayanışma duygularını iletti. 

 

Vatan Partisi’nin desteğinden ve ilişkilerden memnuniyetini ifade eden Büyükelçi Mammadov da Doğu Perinçek’e selamlarının iletilmesini istedi.

 

Vatan Partisi heyeti, resepsiyonun özel konukları olan ve 44 günlük Karabağ savaşında yaralanarak gazi olan Bağırov Şuvan, Güloğlanlı İntigocan ve Wezezli Oğuz ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Azerbaycan Askeri Yüksekokulu Orkestrası eşliğinde Azerin ve çok sayıda sanatçı tarafından marşlar ve şarkılar okunduğu resepsiyon, birlik ve dayanışma duyguları ile zafer gururunun yoğun olarak yaşandığı bir atmosferde son buldu.