Hasan Korkmazcan: Türk silinirse Türkiye de Müslüman da silinir

Genel Başkan Yardımcımız ve TBMM E. Başkanvekili Hasan Korkmazcan, açıklamalarda bulundu

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM E. Başkan Vekili Hasan Korkmazcan, Mamak’taki parti kahvaltısında açıklamalarda bulundu.

 

Seçim çalışmalarına hazırlık için dayanışma amacıyla yapılan buluşmada Korkmazcan’a Genel Sekreter Yardımcısı Berke Mustafa Berkil ve Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz eşlik etti.

 

Korkmazcan, Vatan Partisi’nin seçimlerin er meydanına çıkan ilk parti olduğunu söyledi. “11. Kurultayımızda oybirliğiyle Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek’i Cumhurbaşkanı adaylığına seçtik. Seçimlerin er meydanına resmen çıkan ilk partiyiz. Böylece Üretim Devrimi Kurultaylarıyla sürdürülen milli güçlerle buluşma etkinliklerimiz seçim çalışmaları aşamasına girmiştir.” dedi. Korkmazcan, Ali Babacan’ın Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) Anayasası’ndan ‘Türk’ tanımını çıkarma vaadi üzerinde durdu. “Türk silinirse Türkiye silinir, Müslüman silinir.” cümlelerini kurdu.

 
 

BİDEN PROGRAMININ UYGULAMALARI


Hasan Korkmazcan, tarih boyunca insanlık karşıtı tüm odakların Türklüğe savaş açtığını belirtti. Altılı Masa’nın programının açık olduğunu dile getirdi. “Altılı Masanın anayasa önerileri, DEVA-Demirtaş-Kandil’in söylemleri, Davutoğlu’nun altıgen yönetim modeli, CHP Genel Merkezi’nden Türk Bayrağını çıkaran işgal, Biden programının ön uygulamalarıdır.” ifadelerini kullandı. Vatan Partisi’nin böyle bir girişime kesinlikle izin vermeyeceğini vurguladı. Korkmazcan konuyu şöyle değerlendirdi:

 

“Emperyalist sistem son azgınlıklarını sergilemektedir. Devlet olma niteliklerini yitirip terör organizasyonuna dönüşen ABD ve yörüngesindekiler her türlü sapkınlık ve saldırganlığı denemektedirler. Doğal olarak, tarih boyunca insanlık dışı her kötülük odağının yaptığı gibi Türklüğe savaş açmaktadırlar… Üzücü olan şudur. Biden’ı sahnedeki eleman yapan küresel çete, Biden’ın bazen boşluğa, bazen duvarlara uzanan elinden medet umacak “ahmaklar” bulabiliyor… Programları, T.C. Anayasası’nı, Türk Bayrağını, Türkçeyi, Türkiye’nin ‘ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü’, demokratik hukuk devletini yok etmek. Bunun için teröristler ve onları güdenlerle örgütsel işbirliği yapmak. Bölücü, tefeci ve münafık terör yuvalarının (PKK, ASALA, EOKA, İMF VE FETÖ, DEAŞ) sözcülüğünü üstlenmek.”

 

 

‘VATAN PARTİSİ MEYDAN BIRAKMAZ’


Korkmazcan, “Devlet, millet, hukuk, bağımsızlık, demokrasi, Mehmetçik ve vatan kavramları bu kadar hafife alınabilir mi?” diye sordu. Altılı Masa’ya “Atın kafanıza sokulan kovboy aklını” sözleriyle seslendi. Korkmazcan şöyle devam etti: “Gerçeğin ışından azıcık nasiplenenler, devlet uygarlığını Türklerin başlattığını ve Türk Kadim Devleti’nin (TKD) ebed-müddet olduğunu öğrenir. Devletin çağdaş töresinin anayasa olduğunu bilir. Anayasayı temelden yok saymanın ancak işgal güçlerine sığınmacı olan ihanet erbabına yakışacağını görür. Türk kelimesini silmek, Haçlı Ordularının bile aklına gelmemiştir. Aksine TKD’nin Selçuklu’suna, Eyyubi’sine, Balkanların Boşnak’ına, Pasifik’ten Atlantik’e tüm Müslümanları ‘Türk’ diye çağırmayı yurdumuzu haritalara ‘Türkiye’ diye yazmayı Haçlılar başlatmıştır… Türk silinirse Türkiye silinir. Vatansız kalırsınız. Türk silinirse Müslüman silinir. Münafıklıkta boğulursunuz. Yahudiliğiniz bile çağdaş yamyam, ırkçı beyaz efendilerinizin insafına kalır. Türklük, insanlık düşmanlığının önünde her çağda yıkılmaz bir set olmuştur. Mazlum Milletlere umut feneri, insanlık değerlerine barınaktır… Başta Vatan Partisi ülkemizin tüm vatanseverleri, tüm milli güçler meydanı bu ‘derin hayalcilere’ bırakmayacaktır.”