Gelecek Partisi'nden istifa edip Vatan Partisi'ne katıldı

Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı olan Ayhan Vural, Vatan Partisi'ne katıldı

Tarih:

Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı olan Ayhan Vural, “Bir ‘proje partisi’ olduklarını anladığım zaman istifa ettim.” dedi. Vural, “Benim aydınlanmamda Doğu Perinçek'in fikirleri etkili oldu. Vatan Partisi saflarında halkımıza hizmet etmeye devam edeceğim.” dedi.

 

Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ayhan Vural, Vatan Partisi'ne üye oldu. Vural, Gelecek Partisi'nin bir "proje partisi" olduğunu, Vatan Partisi sayesinde bunu anladığını söyledi. Vural'ın rozetini Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen taktı.

 

Siyasi yaşamında Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye Partisi gibi kurumlarda görev aldığını belirten Vural, şunları söyledi:

 

 

'PROJE PARTİSİ'NDE YER ALMAK İSTEMEDİM'


"Siyasi yaşamıma 1986 yılında Ülkü Ocaklarında başladım. Akabinde MHP'de görev aldım. Daha sonra Türkiye Partisi'nde ilçe başkan yardımcılığı görevlerini yaptım. Son olarakta Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nde İstanbul Çekmeköy Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı akabinde İlçe Başkanı olarak hizmet verdim. Tabi siyasi fikirlerim bazı yerlerde ayrıldı. Benim aydınlanmamda Sayın Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in fikirleri çok etkili oldu. Bir proje partisi içinde yer almak istemedim. Bundan dolayı Vatan Partisi saflarına katılma kararı aldım. Vatan Partisi saflarında hizmet vermeye halkımızı aydınlatmaya var gücümle çalışacağım."

 

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen de bütün siyasi partilerden Vatan Partisi'ne çok kuvvetli bir yöneliş olduğunu söyledi. Vatan Partisi'nin doğru siyasi eylem çizgisinin burada belirleyici olduğunu belirten Dikmen, şunları söyledi:

 

"Kıymetli İstanbullular ve kıymetli Türk Milleti, hepinizi bugün müjdeli bir haberle çok değerli bir katılımla birlikte selamlıyoruz. Bunun için buluştuk.Vatan Partisi'ne katılımlar her geçen gün giderek artıyor. Çok kıymetli isimleri, Türk siyasetine doğru etki yapabilmek adına kıymetli mücadeleler veren kişileri, her alandan her siyasi partiden isimleri Vatan Partisi kazanmaya devam ediyor. Doğru siyasi eylem çizgisiyle, doğru politikalarla üye kazanmaya devam ediyor. Bugün de çok kıymetli bir dostumuz Vatan Partisi saflarına katılıyor. Vatan Partisi saflarında çok önemli işler yapacak çok kıymetli bir arkadaşımızın katılımını sizlere ilan etmek için buluştuk. Sayın Ayhan Vural beyefendi Gelecek Partisi'nin Çekmeköy İlçe Başkanlığı görevinden birkaç ay önce istifa etti. Gelecek Partisin'den Vatan Partisi'ne geçiş yapıyor. Vatan Partisi saflarına katılarak mücadelemize omuz veriyor. Kendisine hoş geldin diyoruz.”