Doğu Perinçek, Ziyad en Nehale ile görüştü

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Filistin İslami Cihad Genel Sekreteri Ziyad en Nehale ile görüştü

Tarih:

Vatan Partisi, ABD destekli İsrail saldırılarına karşı Filistin diplomatik temaslarını artırdı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri  Ziyad en Nehale ile telefon görüştü. Görüşmede en Nehale'den sahadaki son duruma ilişkin bilgi alan Perinçek, "Türk halkı ve Vatan Partisi olarak sizinle birlikteyiz" dedi.

 

 Vatan Partisi Genel Başkanı, İsrail siyonizminin ve Amerikan emperyalizminin yenileceğini vurguladı.

 

 

“EMPERYALİZMİ VE SİYONİZMİ YENECEĞİZ”

 

Görüşmede, sahadaki son duruma ilişkin bilgi alan Vatan Partisi Genel Başkanı, “Sizlerin mücadelesinde Türk halkı ve Vatan Partisi olarak birlikteyiz. Türk Halkı ve Vatan Partisi olarak sizinle birlikteyiz. İsrail siyonizmi ve Amerikan emperyalizmini yeneceğiz.” dedi.

 

Görüşmede, sahadaki duruma ilişkin son gelişmeleri aktaran Filistin İslami Cihad Hareketi lideri Ziyad en Nehale, mücadelenin sonunda bağımsız Filistin'in tüm haklarının kazanılacağını vurguladı.

 

 

FİLİSTİN DİRENİŞİNDEN PERİNÇEK’E TEŞEKKÜR

 

Türk milletinin manevi desteğini her zaman hissettiklerini belirten Ziyad en Nehale, Türk milletinin kararlılık ve dayanışma duygularını ilettiği için Doğu Perinçek’e teşekkür etti. Ziyad en Nehale, direnişin Vatan topraklarının bağımsızlığı için mücadele kararlılığına dikkat çekerek, direnişin devam edeceğini söyledi.