Doğu Perinçek "Yeni hükümet mimarisi" önerisinin ayrıntılarını anlattı

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, açıkladığı "Yeni hükümet mimarisi" ile ilgili Hadi Özışık'a önemli değerlendirmelerde bulundu

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı'nın önderliğinde ana gücünü AK Parti'nin oluşturduğu, MHP ve Vatan Partisi'nin ortak olduğu bir Yeni Hükûmet modelini, Cumhurbaşkanı ve kamuoyunun değerlendirmesine sundu. Açıklama büyük ses getirdi. Sosyal medyada kurulması istenen hükümet modeline destek paylaşımları yapıldı.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı konunun ayrıntılarını Hadi Özışık'ın Youtube kanalında yaptığı canlı yayında anlattı.

 
 

"ABD'NİN KAOS SEÇENEĞİNİ BOZACAK BİR MİLLÎ HÜKÜMET PLANI"


Önümüzdeki seçim son tahlilde Türkiye ile ABD emperyalizmi arasındaki seçimdir. Bu seçim daha önceki seçimler gibi iktidar seçenekleri arasında değildir. Türkiye cephesi, seçmene bir iktidar projesi sunuyor.

 

ABD, halk kitlelerini kendi amacı için denetim altına almaya yönelik bir seçim planı yürütmektedir. ABD’nin kaos seçeneğini bozacak bir Millî Hükümet planı bugün biricik çözümdür. Türkiye’nin yeni bir Hükümet Mimarisine ihtiyacı var.

 

Büyük zorlukların üstesinden gelecek hükümet günümüz koşullarında, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti+MHP+Vatan Partisi ortaklığında kurulabilir. Bu hükümet, AK Parti ile onu destekleyenlerin kuracağı bir hükümet değildir; Türkiye’yi birlikte yönetme hükümetidir. Bu seçenek, milli siyaset izleyen güçlerin ötesinde CHP ve İYİ Parti’nin vatansever kitlelerini de seferber edecektir.