Doğu Perinçek: Ümit Özdağ ateşle oynuyor

Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek sığınmacı düşmanlığının Biden’in kaos planının bir parçası olduğunu belirtti

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek sığınmacı düşmanlığının Biden’in kaos planının bir parçası olduğunu belirtti. Ümit Özdağ’ı sert bir biçimde eleştiren Perinçek, “Yaptığı iş ABD’nin kaos planına hizmettir.” dedi.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin Çankaya ilçe kurultayında konuştu. Son günlerde artan sığınmacı düşmanlığıyla ilgili uyarılarda bulundu. CHP ve İyi Parti’nin rolünün altını çizen Perinçek, Ümit Özdağ’ı da sert biçimde eleştirdi:

 

“ABD, Biden tayfasını; CHP, İyi Parti ve birtakım artıklarını Türkiye’nin üzerine sürüyor. İyi Parti zaten Gladyo kraliçesinin partisi. Türkiye’ye kaos vaat ediyorlar. Çünkü ‘Hapishanedeki PKK ve FETÖ bağlantılıları çıkaracağız; tekrar askerin, polisin, yargının içine yerleştireceğiz.’ diyorlar. 24 bin tasfiye var. Dünyada böyle bir olay yok. Şimdi bunlar kalkmışlar, ‘Tekrar içine sokacağız’ diyorlar. Sokamaz. Hayaldir bu. Ne ordu, ne polis, ne Türk milleti buna müsaade etmez.”

 
 

‘TÜRK MİLLETİNİN KÜLTÜRÜNDE OLMAYAN TERBİYESİZLİK’


Türkiye'de misafirlerimiz, Suriyeli göçmenler, Afgan göçmenler, diğer Ortadoğu'dan gelen göçmenler. Buna karşı ABD merkezli bir kampanya yürütülüyor. Bunun başında da Ümit Özdağ var. Ümit Özdağ da kendi kimliğini ortaya koyuyor. Bu çok vahim bir uygulama. Türkiye'deki Suriyeli, Afgan kardeşlerimizle Türk milleti arasına nifak sokmak, düşmanlık getirmek, adreslerini ihbar etmek, televizyonlarda bunlara karşı kışkırtmalar yapmak, bu tür propagandalarla Türk milletinin değerlerine dayanarak insanlarımızı kardeşlerine karşı şiddet uygulamaya davet etmekle mücadele ediyoruz. Bunların karşısındayız. Ümit Özdağ'ı da uyarıyoruz. Yaptığı iş ABD'nin kaos planlarına hizmettir. Bunların cesaretini kıracağız. Türkiye'ye karşı tertip yapmakmış, tuzak kurmakmış, bizi kardeşlerimizle yumruk yumruğa getirme hayallerinden vazgeçsinler. Ümit Özdağ'ı ihtar ediyoruz.