Doğu Perinçek'ten Kılıçdaroğlu'na: FETÖ'yü hapisten çıkartmaya çalışıyor

Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek, Kılıçdaroğlu'nun Hrant Dink açıklamasına tepki gösterdi.

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Kılıçdaroğlu'nun Hrant Dink açıklamasına tepki gösterdi. Perinçek, Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'yü hapisten çıkarmaya çalıştığını söyledi. Doğu Perinçek'in değerlendirmelerinden öne çıkanlar şöyle: 

 

TÜRK ORDUSU PKK'YI BİTİRME NOKTASINA DOĞRU GİDİYOR


Mehmetçik'in kılıcı keskin olsun. Mehmetçik'e her zaman zaferler yakışır. Bu değişik ve bitirici bir operasyon izlenimi yansıtıyor. Bunun arkasından Suriye'nin geleceği gözüküyor. Irak'ın kuzeyinde yapılan bu operasyonun Suriye'yle tamamlanacağı izlenimi edindim. Rusya'nın ABD'ye cephe açması Türkiye'yi çok rahatlattı. O koşullarda TSK bu operasyonu yönetiyor. ABD'nin Türkiye'nin güneyinde kendisine yeni bir cephe açma şansı da yok. Zamanlama ve taktik kabiliyet çok yerinde. 

 
 

HDP OYLARI DÜŞÜYOR


Kandil doğrudan operasyon yapılacak bir yer değil. Kandil en son düşürülecek bir yer. Türkiye, Suriye'yle anlaşıp PKK'nın üzerine gittiği zaman Kandil beyaz bayrak çeker. PKK çok ciddi bir harekatla karşı karşıya. TSK sona doğru götürüyor. Yurtiçinde büyük ölçüde bitti. Ağrı'dan, Mardin'den Vatan Partisi yöneticileri geldi. Onlardan bilgi alıyoruz. Diyarbakır il başkanımızla beraberdik. HDP oylarında düşüş var. Kürt kökenli yurttaşlarımızda HDP/PKK'dan kopuş var. 

 

Vatan Partisi'ne Doğu ve Güneydoğu'nun her yerinde büyük katılım var.  ABD'nin PKK'ya verdiği silah ve mühimmat Türk ordusunun envanterine geçiyor. 

 

 

LE PEN AÇIKLAMASI 


(Ahmet Hakan'ın yazısı) Türkiye'de medya Atlantik'in borazanı gibi.  

 

Marine Le Pen'i ya da herhangi bir siyaset adamını başörtüsü üzerinden konuşmak çok yanlış. Bugünkü saflaşma başörtüsü değil. Burada emperyalizm yok, özgürlük yok, Türkiye'nin bağımsızlığı yok. Filistin'i tanıyacağım diyor, bu müslüman karşıtlığı olur mu? Senegal Afrika'daki en büyük müslüman ülke ve bunu BM Güvenlik Konseyi'ne önereceğini söylüyor. Bu bir tavır. BM Güvenlik Konseyi'ne önermenin üzerinde bir tavır var. Afrika'ya ve müslümanlara bir mesaj var. Filistin'den daha islami bir mesaj olabilir. Başörtüsü üzerinden tartışanlara söylüyorum İsrail'in yanında, ABD'nin yanında. Ahmet Hakan ABD'yle birlikte başörtüsü mü savunuyor? On binlerce Iraklı kadının ırzına geçen, bütün dünyada müslümanların düşmanı olan ABD'yle birlikte Ahmet Hakan müslümanları savunuyor. Afganistan'ın kurtuluşuna neden bu kadar kızıyorlar çünkü ABD orada tekerleklerin altında kaldı. Bunlarda tekerleğin altında kalma fobisi var. 

 

Fransa'da bir seçim oluyor. İki seçenek var, biri Macron biri Le Pen. Dünya burada saflaşmış durumda. Aynı saflaşma Macaristan ve Sırbistan'da oldu. Aynı saflaşma Pakistan'da devam ediyor. Aynı saflaşma 15-16 Temmuz FETÖ darbesi girişiminde Türkiye'de oldu. Bu beyler o zaman ne yapmışlar? 15 Temmuz'da Türk ordusuna görevlerini hatırlatan, hükümeti ve diğer partileri uyaran tek parti Vatan Partisi. Hepsi tek tek televizyonlara çıktılar, bunların televizyonları ekranlarını açmadı. Biz bütün televizyonlara başvurduk. Ulusal Kanal ve Kanal A bize ekranlarını açtı. Diğerlerinin hepsi FETÖ cuntasının bildirisini yayınladılar. Ahmet Hakanların, Fatih Altaylı'nın medyası ABD'nin askeri. ABD askerlerinin bize dil uzatması iftihar konusu. 

 

Le Pen'i Macron'la karşılaştırarak tercih yapacaksınız. Le Pen diyor ki Fransa'yı NATO'dan çıkaracağım. Türkiye için bundan büyük bir şans olur mu? Yüreği Türkiye'ye çarpan insan buna saldırır mı? Faşistlik ABD'ye karşı yapılır. 

 

 

AHMET HAKAN VE ALTAYLI ABD'NİN DEĞNEKÇİLERİ


Atlantik sistemi içerisinde ABD'den sonra Fransa var. Fransa'nın Atlantik'ten ayrılması ne demek! Dünya dengeleri sarsılıyor. Kırım'ı tanıyacağım, Suriye'de Esad'la anlaşacağım diyor, Filistin'i tanıyacağım diyor.  Bu programa baktığımız zaman Fransa gibi Atlantik sisteminin merkezi ülkesinden ABD'ye meydan okuyan bunun da ötesinde Atlantik'ten alıp Avrasya'nın yanına koyuyor. Bir Türk vatanseveri, bir Müslüman bunu alkışlar. Ahmet Hakan ve benzerleri ABD ve İsrail'in değnekçileri. 

 
 

BÜTÜN DÜNYA FRANSA'DA SAFLAŞIYOR


Afganistan'ın ABD'den kurtulma hakkı yok mu? Asya ülkesi diye, ABD hegemonyası altında ezilecek mi? Onlara tanıdığınız şans bu mu? 

 

Bu basit bir Fransız seçimi değil. Bütün dünya orada mevzilenmiş durumda. Macaristan'da seçim oluyor. Orada herkes var. Orban'ın karşısına ABD 6 partiyi dizdi. Orban hepsini yere yapıştırdı.  Ethem Sancak bir hikâyesini anlattı. Macaristan'da Orban'la yemek yemiş. Bütün basın sizin kaybedeceğinizi yazıyor. Orban gülmüş, ben dedim yüzde 60 oyla kazanacağım. Gerçekten de Orban bastıra bastıra kazandı. Aynı şey Sırbistan'da oldu. Pakistan'da halk İmran Han'ın arkasında. 

 

 

AŞIRI SAĞCI YAFTASI ABD PROPAGANDASI


Macron NATO'cu o aşırı sağcı olmuyor, NATO'dan çıkacağız diyen Le Pen aşırı sağcı oluyor. Le Pen Beşar Esad'la ilişkileri geliştireceğiz diyor nasıl aşırı sağcı oluyor?  Filistin devletini tanımak, NATO'dan çıkmak solcu bir tutum. Senegal'i BM Güvenlik Konseyi'ne alacağım dediğiniz zaman kurulu düzene karşı çıkıyor. 

 

Le Pen bu tavırları nedeniyle kazanacak. Çarşamba akşamı hangisi aşırı sağcıymış hangisi değilmiş göreceğiz. Macron her şeyiyle aşırı sağcı. Macron ABD tekellerinden yana olduğu için aşırı sağcı. Nerede ABD'ye kafa tutan, silaha sarılan var hemen ona bir aşırı sağcı damgası yapıştırılıyor. 

 

 

TERCİH MACRON VE LE PEN ARASINDA


Macron ve Le Pen arasında değerlendirme yapmak lazım. Ama birbirine benzer aday çıkmadı. Bir Avrasya'nın adayı Le Pen var, bir de ABD tekellerinin adamı Macron var. Macron Türk düşmanı, müslüman düşmanı hem de ABD'nin adamı. Utanmıyorlar mı Macron'u savunmaya. Biz iftiharla Le Pen'e oy verilme çağrısını yapıyoruz. Çünkü dünya dengelerini değiştirecek. 

 

 

FRANSIZ İŞÇİSİ DE Mİ AŞIRI SAĞCI?


İşçilerin yüzde 60'ı Le Pen'e oy verdi. İşçiler de mi aşırı sağcı? Fransız işçi sınıfı herhangi bir ülkenin işçi sınıfı değil. Güçlü bir sınıf bilinci vardır. İkide bir grev yapan, başkaldıran işçi sınıfı Le Pen'le beraber. Biz dünya ölçeğinden bakıyoruz. 

 

Macron'dan yana olanlar Türkiye'nin yakın tarihindeki bütün sınavlarda ABD ve FETÖ'nün yanında tavır almış insanlar. Maalesef. Ahmet Hakan FETÖ tertibini destekledi. Bizim hapislere atıldığımız dönemde Doğu Perinçek aleyhinde yazılar yazıyordu. 

 

 

SIĞINMACI PROVOKASYONU 


Çarşı çarşı dolaştırılıp Suriyeli, Afgan misafirlerimize karşı Türk halkı kışkırtılıyor. ABD müdahalesi yüzünden bu insanlar Türkiye'ye geliyorlar.  Zafer Partisi Genel Başkanı ABD'nin kaos planlarına hizmet ediyor. Bu bilinçli ve kasıtlı bir olaydır. Buna devam edemeyecekler. Biz Suriyelileri göndereceğiz diyor. Hangi güçle gönderecek? Devlet otoritesine sahip değilsin, askeri gücün yok. Dilinde sopa var. İstediği herkesi sopalayabilir. Ama burada hepimizi ilgilendiren bir olay var, ABD tertiplerine tam gaz bir iştirak söz konusu. Suriyelilerle, Afganlarla Türkler arasında çatışma çıkması ABD'nin istediği şey. Bu olmayacak. 

 

 

LAİKÇİLER ELİYLE ARAP DÜŞMANLIĞI YAYILIYOR


Zafer Partisi Genel Başkanı'nın Türklerin imparatorluk kültüründen haberi yok. Çiftçilerle sanayicilerle görüşüyoruz, Suriyelilerden, Afganlardan olumlu bahsediyorlar. Her toplumun içinden kötü insanlar çıkabilir. Suriye'den gelenlerin büyük çoğunluğu da Türkmen. Arap da bizim ülkemizin insanı. Bizim kardeşimiz, milletimizin parçası.  Sözde laikçiler eliyle Arap düşmanlığı yayılıyor. Sıfır kavramını bile Araplardan öğrendik. 

 

Zafer Partisi Genel Başkanı da dilinde sopa ama bir gücü yok. Sen devlet misin, ordu musun asker misin? Hiçbir şey değilsin. MOSSAD'ın, CIA'nın askeri bunu yapar. Çünkü CIA'nın askeri ortalığı karıştırmaya kaos planını uygulamaya çalışıyor. Sayın Bahçeli de çok doğru bir açıklama yaptı. Bu kışkırtmaları yapmaya devam edemeyecekler.

 

 

SIĞINMACI SORUNUNU 15 GÜNDE ÇÖZERİZ


Sığınmacı sorununu çözecek program Vatan Partisi'nde. Biz bu sorunu 15 günde çözeriz. Suriye'yle anlaşırız. PKK beyaz bayrak çeker ve diğer terör örgütlerini temizleriz. Ondan sonra konuklarımıza da deriz ki vatanınıza dönebilirsiniz. Suriye devleti de defalarca af kanunu çıkardı. Bir kısmı kalacak onlar da bizim kardeşimiz, vatandaşımız. Türkiye'nin demografik dengesi bozuluyormuş. Hun kağanı diyor ki 26 kavmi fethettim onları Hun yaptım diyor. Sen ondan daha mı Türkçüsün.  Türk bir kültür. Türk ırka dayanan bir kavim değil ki. Kültüre dayanan büyük bir millet. Irksal değildir. Onun için gücü yok, 3-5 gün içinde sinecektir. Kendi partisinin içinde de buna müsaade etmeyecek aklı başında insanlar var. 

 

Bu tavırlar Türklükle alakalı değil. Vatan Partisi'nin Suriyeli insanlarımızın kendi vatanlarına dönecekleri bir programı var o programda Suriye devletiyle anlaşarak terörü bitirmek ve bu gerçekçi. Hükümetten, ordudan ve Türk halkından böyle bir ses çıkıyor mu? İstediği kadar dolaşıp kışkırtsın, kimse bu kışkırtmaya gelmiyor.

 

Suriye ve Irak Anadolu'nun bir parçası. Emperyalistler o sınırı çekti. 

 

 

KILIÇDAROĞLU'NUN HRANT DİNK AÇIKLAMASI


Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları tam bir FETÖ savunması. Danıştay suikastı ve Hrant Dink suikastı bizleri hapse atmak için yapıldı. Ergenekon ve Balyoz iddianamelerine bunlar sokuldu. En son Türk yargısı bu suikastın FETO tarafından yapıldığını tespit etti. Hrant Dink suikastının hemen arkasından basın toplantısı yaptım. Suikastı tertip edenleri saydım. Bunun FETÖ suikastı olduğunu açıkladım. Yargı kararı benim açıklamamın aynısı. Kılıçdaroğlu çıkmış, FETÖ'yü kurtarmaya çalışıyor. İşlevi bu. Millet İttifakı'nın Türkiye'nin önüne koydukları program bir madde: FETÖ'den içeriye atılan Amerikan gladyosunu Türk devletinin içine yerleştireceğiz. Bunu hiç kimseye kabul ettiremezsiniz. Bu eli kanlı ABD gladyosunu nasıl yerleştireceksin! Bu ben FETÖ ve PKK'nın dostuyum diye ilan edilen bir program. Onları hapisten çıkarıp devletin içine koymaya çalışıyorsun, nasıl onlarla ilgin yok. Dink suikastını yapanların kim olduğu ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu Ergenekon tertibi yapıldığı zaman darbeciler yargılansın dedi. Türk ordusunun, Vatan Partisi'nin hapse atılması ABD'nin tertibiydi. Kılıçdaroğlu da onu destekledi. Arkadaşlar da bulup gösterebilir o beyanatları. 

 

Bu suçlamayı neden yapıyor? Çünkü FETÖ'yü böyle kurtarabilir. FETÖ hakkında verilen kararları silmesi lazım. Onları hapisten kimse kurtaramayacak. Ne Kılıçdaroğlu'nun ne de Akşener'in buna gücü yeter. 

 

 

KILIÇDAROĞLU FETÖ'YÜ HAPİSTEN ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYOR


Kılıçdaroğlu bizim hapisten çıkmamızı da engelledi. AK Parti kanun getirdi, ona da karşı çıktılar. Sayın Metin Feyzioğlu bizim çıkmamızdan önce ziyaretimize geldi. Feyzioğlu Kılıçdaroğlu'nun istemediğini söyledi. Ama genel kanun teklifine tavır alarak bunu istemediler. Onları da silelim. Bugün FETÖ'yü hapishaneden çıkartmaya çalışıyor. 

 

Mağdurlarla iktidar olacağız diyor. Bugün iki tane mağdur var bir tanesi PKK diğeri FETÖ. Onlarla birlikte iktidara gelecekmiş. Gelemez. Bu Türk milletine meydan okumadır.

 

 

KILIÇDAROĞLU ABD TERTİBİYLE GENEL BAŞKAN OLDU


CHP tabanında hareketlilik var. PKK ve HDP'nin korunması büyük rahatsızlık yaratıyor. Buna çok tepkili olan insanlar var. CHP'nin ezici çoğunluğu vatansever insanlardır. Ama yönetimi bir takım komplolarla, yurtdışındaki tertiplerle değişti. Kılıçdaroğlu bir komployla CHP'nin başına getirildi. ABD bir genel başkan atadı. Ondan sonra o atamayı benimsettiler. O da onların kusuru. 

 

 

TÜRKİYE ÇOK ŞANSLI BİR ÜLKE


Türkiye enerji zengini ülkelerle komşu. Rusya, İran, Irak'la iyi ilişkiler içinde olduğumuz zaman enerji ve enflasyon diye bir sorun olmaz. Fiyatların yükselişindeki temel neden enerji fiyatları. Siz İran ve Rusya'yla iyi ilişkiler kurarak ucuz enerji sağlayabilir, döviz açığınızı kapatabilirsiniz. 

 

Üretimin her aşamasında enerji var. Hükümet, bakkalın, toptancının yakasına yapışıyor. Ben de hükümetim yakasına yapışıyorum. İran'la iyi ilişkiler kuralım. Suriye'yle, Rusya'yla iyi ilişkiler içinde olalım. Bu tarihi fırsatı değerlendirelim. Hükümet değerlendirmeye biraz başladı. Türk Hava Yolları'na pilot alınmaya başladı. 

 

Vatan Partisi iktidara gelsin Rusya 1 sene sürmeden KKTC'yi tanır. Bu bir ortak plan. Abhazya tanınacak, KKTC, Kırım ve Donbass tanınacak. Bunun ilk adımları atıldı.