Doğu Perinçek'ten Beşar Esad'a tebrik mesajı

Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek, Suriye’de yeniden devlet başkanlığına seçilen Sayın Beşar Esad’a kutlama mesajı gönderdi

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek, Suriye’de yeniden devlet başkanlığına seçilen Sayın Beşar Esad’a kutlama mesajı gönderdi. Perinçek mesajında, “Suriye’nin toprak bütünlüğü, Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür. Ülkelerimiz ve halklarımızın kaderi ortaktır.” dedi.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek’in mesajının tamamı şöyle:

 

 

Sayın Beşar El Esad

Suriye Arap Cumhuriyeti 

Devlet Başkanı

 

Vatan Partisi olarak Suriye’de kazanmış olduğunuz seçim zaferini en içten duygularımızla kutlarız. Bu zafer, Suriye halkının sizin önderliğinizde kahramanca yürütmekte olduğu vatan savaşındaki kararlılığının bütün dünyaya ilanı olmuştur. 

 

Suriye’nin toprak bütünlüğü, Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür. Ülkelerimiz ve halklarımızın kaderi ortaktır. Bu ortak kader ülkelerimizi ve halklarımızı ABD-İsrail saldırganlığına karşı mücadelede insanlığın en ön saflarına yerleştirmiştir. Suriye’nin bağımsızlık ve toprak bütünlüğü, bölgemizde barış ve huzuru tesis etmenin önkoşuludur. Bu inançla, Vatan Partisi olarak üstümüze düşen her görevi yerine getirme konusundaki kararlılığımızı bu vesileyle bir kez daha vurgularız.

 

Saygılarımla.