Doğu Perinçek'ten Bekir Pakdemirli'nin davetine mesaj

Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek'ten Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Sakarya Zaferinin 100. Yıldönümü kutlamaları davetine mesaj

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli tarafından, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 13.09.2021 Pazartesi günü Ankara Polatlı’da gerçekleştirilecek, Sakarya Meydan Muharebesi Zaferinin 100. Yıl Kutlamaları ile Sakarya Meydan Muharebesi ve Türk Tarihi Tanıtım Merkezi’nin açılışı için düzenlenecek etkinliklere davet edildi. 

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ankara’ın Güdül ilçesinde katılacağı “Üretim Devrim Kurultayı” programı sebebiyle katılamayacağını bildirerek, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli’ye mesaj gönderdi.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in mesajı şu şekilde:

 

 

Sayın Dr. Bekir Pakdemirli Tarım ve Orman Bakanı 

Sayın Bakanımız, 

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onurlandıracağı “Sakarya Meydan Muharebesi Zaferinin 100. Yıldönümü” kutlamasına davetiniz için yürekten teşekkürlerimi sunarım. 

 

Yüreğimiz başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sakarya Zaferinin bugünkü mirasçıları olan sizlerle birlikte çarpıyor. 

 

Bugün aynı saatlerde sizlerin çok yakınında Güdül’de Üretim Devrimi Kurultayı’na katılma görevim nedeniyle bu tarihi kutlamada bulunamadığım için bağışlayınız. 

 

İkinci İstiklal Savaşımızı verdiğimiz koşullarda, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün vatan davasını ve kahramanlık ruhunu paylaşmaktan onur duyuyoruz. 

 

Bu mübarek toprakların altındaki şehit kemikleri bizim en büyük yeraltı servetimizdir. 

 

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sakarya’nın fedakârlık ve kahramanlık geleneğini yaşatan sizlere ve törene katılan bütün vatandaşlarımıza saygılarımı ve sevgilerimi sunarım. 

 

 

Doğu Perinçek

Vatan Partisi Genel Başkanı