İzmir'de rozetler takıldı Aydınlık'lar verildi

İzmir'de Vatan Partisi'ne katılan vatandaşlara rozet takıldı. Yeni üyelere Aydınlık gazetesi hediye edildi

Tarih:

İzmir İl Başkanlığımız, düzenlediği törende toplumun her kesiminden partiye katılan vatandaşlara rozet taktı. Yeni üyelere Aydınlık gazetesi hediye edildi.

 

Vatan Partisi İzmir İl Örgütü, yüzlerce yeni üyesine rozetlerini taktı. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'nın başkanlığında İzmir Sanat Salonunda yapılan törene toplumun her kesimden vatandaş katıldı. Ortak vurgu, Vatan Partisi’nin Üretim Devrimini gerçekleştirerek ülkeyi kalkındırma hedefi ve terörü bitirmek üzere kararlı duruşu şeklinde oldu.

 

Vatan Partili yöneticiler yaptıkları konuşmalarla Vatan Partisi’nin son dönemdeki büyük üye atılımına vurgu yaptılar. Yeni teşkilatlar kuran Vatan Partisi’nin iktidar yürüyüşünde olduğu belirtildi. Parti yöneticileri, İzmir’in dört bir yanında Vatan Partisi rüzgarını estirmeye devam edeceklerini söylediler.

 

 

ATLANTİK SİSTEMİNDEN KOPUŞ


Bursalı, Türkiye’nin Atlantik sisteminden kopuşunun bir özgürleşme süreci olduğunu vurgulayarak, “Türkiye bir devrim sürecinde! 2014’ten beri yaşanan süreç Türkiye için tarihi bir süreçtir ve tarihi başarılar ile dünya çapında başarılar ile dolu bir süreçtir. Türkiye Atlantik’ten koptu ve Asya’daki öncü konumuna yerleşti. Türkiye 70-80 yıllık zincirlerinden kurtuluyor ve özgürleşiyor, ayağa kalkıyor kendisini keşfediyor. Bu Türkiye için bir devrimdir” şeklinde konuştu.

 

 

İKİ CEPHE


Türkiye’de bugün iki cephe olduğunu belirten Bursalı, “2014’ten sonra Silivri duvarlarının yıkılmasıyla başlayan süreç Türkiye için geri dönüşü olmayan bir süreçtir. Silivri duvarlarını yıktık, TSK esaretten kurtuldu; esaretten kurtulan ordu 2015’te ABD’nin üzerine yürüdü! Çok basit ya Türkiye cephesindedir ya değilsindir. Ya İkinci İstiklal Savaşı mevzisindesinizdir ya da değilsinizdir. Değilseniz Biden gemisindesinizdir” dedi.

 

 

'HDP’YE TAVIR'


Vatan Partisi İzmir İl Sekreteri Levent Özciğer, konuşmasında terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yi kapatmanın, siyasi bir zorunluluk olduğunu bildirerek, “Türk milleti Gazi Mecliste terörist istemiyor! ABD’nin kara gücüm dediği PKK’nın siyasi uzantısı HDP kapatılmalıdır. Bugün neden onlarca anne HDP binaları önünde evlat nöbetinde? Bu anneler dağa kaçırılan evlatlarının sorumlusunun HDP olduğunu biliyor” şeklinde konuştu.