Basında Vatan Partisi - 16 Ocak 2021 Cumartesi

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

16 OCAK 2021, CUMARTESİ
BASINDA VATAN PARTİSİ

 

 

GAZETELER

 

1) GAZETE DAMGA
Vatan Partisi Nöbete Katıldı
Vatan Partisi Öncü Kadın'ın Diyarbakır Anneleri'nin nöbetinin 500. gününde onları ziyaret etmesi haberleştirilmiş.

 

 

TV KANALLARI

 

1) TV 100
10'dan 12'ye
Konuk Prof. Dr. Faruk Şen, Cumhur İttifakı'nın bileşenlerini sayarken Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e kendisinin de imza verdiğini, Perinçek'in 100 bin imzayı geçtiğini ancak 68 bin ol aldığını iddia etti. (Ancak Doğu Perinçek'in aldığını oy 98930)

ANTALYA, ANTALYA LİMANI, AVRUPA BİRLİĞİ, AVRUPA KONSEYİ, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI, DEVLET BAHÇELİ, DOĞALGAZ, DOĞU AKDENİZ, DOĞU PERİNÇEK, EĞİTİM, GASTRONOMİ, GÜNEY KIBRIS, İÇİM, İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ, KEMAL KILIÇDAROĞLU, KIBRIS, (ajanspress.com.tr)

 

2) ÜLKE TV
En Sıradışı
Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun milli olmadığını vurguluyor. Ancak "milli cephede" yer alan partilerin buna dair kanıtları pek fazla dile getirmediğini vurguluyor. Burada Ak Parti ve MHP'nin böyle olduğunu ancak Vatan Partisi ve onun Genel Başkanı Doğu Perinçek'in bunun dışında kalabildiğini, bu gibi durumlarda güçlü değerlendirmeler yapabildiklerini vurguladı.

BEKO, CUMHURİYET, ÇORUM, D MAX, DEUTSCHE WELLE, DOĞU PERİNÇEK, EĞİTİM, EMİN PAZARCI, FAİK ÖZTRAK, GÜNEŞ, GÜNEŞ GAZETESİ, GÜRSEL TEKİN, HASAN ÖZTÜRK, İHALE, İSTANBUL, KEMAL KILIÇDAROĞLU, KIZILAY, NTV, RECEP TAYYİP ERDOĞAN, SERVİS SAĞLAYICILAR, TAKSİ, TEKSİ (ajanspress.com.tr)

 

 

İNTERNET SİTELERİ

 

1) KOCAELİ KOZ
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: "ABD'de Silahla Verilecek Karar"
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in ABD'deki iç karışıklığa dair yorumları ve Amerikan rüyasının bittiği vurguları haberleştirilmiş.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: “ABD’de Silahla Verilecek Karar” - Son Dakiiki Kocaeli Siyaset (kocaelikoz.com)

 

2) RUDAW TÜRKÇE
Davutoğlu: Cumhurbaşkanı vesayete alıştı, bu bir bağımlılıktır
Rudaw Türkçe'nin sorularını yanıtlayan Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu Erdoğan’ın Bahçeli ve Perinçek gibi isimlerin vesayetinden kolay kolay kurtulamayacağını" ifade etti.Ayrıca “Cumhurbaşkanı vesayete alıştı. Bu bir bağımlılıktır. Artık Bahçeli ve Perinçek’ten kurtulması bu anlamda zor. Bu bir zihniyet meselesi” dedi.

Davutoğlu: Cumhurbaşkanı vesayete alıştı, bu bir... | Rudaw.net

 

3) SABAH
Uygurlar.. Atatürk ve güncel gerçekler.. - Hıncal Uluç
Hıncal Uluç köşe yazısında Çin'in Uygurlara karşı bir zulüm politikası güttüğünü ifade ediyor. Amelia Pang adlı Uygur kökenli bir Amerikalı yazarın New York Times'daki makalesinden sonra böyle düşündüğünü söylüyor. Yazıda "Aslında bu yazıyı, bu ülkenin en hızlı Çincisi, Sevgili Dostum Doğu (Perinçek) okumalı" ifadesi geçiyor. Ancak Hıncal Uluç yine de Çin'e dair yürütülen dış politikayı beğendiğini vurguluyor.

Uygurlar.. Atatürk ve güncel gerçekler.. - HINCAL ULUÇ (sabah.com.tr)

 

4) İSTANBUL TIMES
“Görevini yapan avukatların can güvenliği sağlansın”
Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi, Hukuk Temel Örgütü Yöneticisi Avukat Zeynep Küçük'ün, partinin önder kadrolarından Avukat Yıldırım Çavuşovalı’nın mahkeme kararını uygularken, silahlı saldırıya uğraması hakkında yaptığı basın açıklaması haberleştirilmiş.

“Görevini yapan avukatların can güvenliği sağlansın” (istanbultimes.com.tr)

210116 Gazete Damga - İstanbul
210116 Gazete Damga - İstanbul