Basında Vatan Partisi - 13 Ocak 2021 Çarşamba

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

13 OCAK 202, ÇARŞAMBA
BASINDA VATAN PARTİSİ

 

 

GAZETELER

 

1) DENİZLİ HOROZ
Doğu Türkistan'da İnsanlık Dramı Yaşanıyor
Türkiye Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanı Fatih Şimga'nın açıklamalarını haberleştirilmiş. Şimga Doğu Türkistanlıların Türkiye'de yaşam mücadelesi verdiğini ancak Doğu Perinçek ve Maocu arkadaşlarının takibine takıldıklarını söyledi.

 

2) CUMHURİYET
Biz Herkesle İttifak Yapabiliriz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürrk'ün buluşmasını yorumlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Herkesle konuşabilir, herkesle ittifak yapabiliriz." dedi. Ayrıca Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Vatan Partisi ve MHP'yi bir arada tuttuğunu ve bundan da memnun olmadığını düşündüğünü söyledi.

 

 

TV KANALLARI

 

1) TV 100
10'dan 12'ye
Konuklardan biri HDP'nin kapatılması konusunda Vatan Partisi'nin birden çok kez başvurduğunu söylerken diğeri Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in "Bizim bu yönde bir başvurumuz yok." dediğini iddia ediyor.

AKDENİZ, AVRUPA BİRLİĞİ, AYDINLIK, BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ, CUMHURBAŞKANINA HAKARET, DEVLET BAHÇELİ, DOĞU AKDENİZ, DOĞU PERİNÇEK, EĞİTİM, FETÖ, GENEL KURUL, GÖÇMEN, IRAK, İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ, İHALE, İLÇELER, İŞ YATIRIM, İŞÇİ PARTİSİ, KEMAL KILIÇ (ajanspress.com.tr)

 

 

İNTERNET SİTELERİ

 

1) İLKE HABER AJANSI
Asimilasyon politikasına direnen Doğu Türkistanlı Müslümanlara destek eylemi
Çin'i protesto etmek için Çin İstanbul Başkonsolosluğu önünde toplanan Özgür Der üyeleri bir basın açıklaması gerçekleştirdiler. Dernek adına konuşanlardan biri olan Adem Özköse, merkez medyanın Doğu Türkistan olaylarına kayıtsız kaldığını yanlarına gelip destek olmalarını; bunu da yapamıyorlarsa Çin hayranı Doğu Perinçek'i kanalllara çıkartmamalarını söyledi.

Asimilasyon politikasına direnen Doğu Türkistanlı Müslümanlara destek eylemi (ilkha.com)

 

2) KOCAELİ HABER DÜNYASI
“Türkiye’nin Geleceğini Sigortalayan Gençlik”
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Türkiye Liseliler Birliği ile yaptığı "Liseliler Doğu Perinçek'e Soruyor" etkinliği haberleştirilmiş.

“Türkiye’nin Geleceğini Sigortalayan Gençlik”Vatan Partisi (kocaelihaberdunyasi.com)

210113 Cumhuriyet
210113 Cumhuriyet
210113 Denizli Horoz
210113 Denizli Horoz