"Yeniden Atatürk Cumhuriyetine gidiyoruz"

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu 29 Ekim’e ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tarih:

Kasapoğlu “94 yıllık cumhuriyetimizin yarım kalan devrimlerini Avrasya ikliminde tamamlayacağız.Bağımsız, başı dik yaşayacağız.Borçlanma ekonomisinden üretim ekonomisine geçeceğiz.Kalkınmamızı, refahımızı orada gerçekleştireceğiz.Yarım kalan Kemalist Devrimlerimizi orada tamamlayacağız. 20.Yüz yılın ilk çeyreğinde emperyalizme karşı ilk Kurtuluş Savaşını vererek tüm mazlum milletlere örnek olan Türk Ulusu, 21.Yüz yılın ilk çeyreğinde de ayağa kalkıyor,tarihi öncü görevini yapıyor.

 

Ne mutlu Türk Milletine ki cumhuriyetimiz gerçek kimliğine, Kemalist karakterine kavuşmaya doğru gidiyor.Ne mutlu Türk Milletine ki insanlığa, uygarlığa örnek olacak yola doğru gidiyor.


Cumhuriyetimizin 94.Yılı tüm ulusumuza kutlu olsun, dedi.


Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu’nun açıklamasının ayrıntıları şöyle:


Türk Ulusunun yedi düvele ve işbirlikçilerine karşı verdiği tarihi mücadelesinin sonunda ilan edilen cumhuriyetimizin 94. Yılını coşkuyla kutluyoruz.Atatürk önderliğinde yapılan bu büyük devrim, sadece Türk Milletine değil bütün mazlum milletlere umut olmuştur.Onlara yol göstermiştir. Asya'nın, Afrika'nın,Latin Amerika'nın tüm yoksul halkları ilk defa emperyalizmin yenilebileceğini görmüştür.Cumhuriyet Devrimimiz, bugünde "ABD emperyalizmi yenilmez,onunla baş edemeyiz,batıdan NATO'dan kopamayız" diyerek Atlantik Cephesinden umut bekleyen zavallı mandacılara tarihi bir örnektir.

 

ABD'nin başını çektiği kapitalist-emperyalist "uygarlık" çürüyor ve çöküyor.Toplumcu ve kamucu uygarlık Avrasya 'da filizleniyor.Batı Asya'nın mazlum milletleri birleşiyor ve ayağa kalkıyor. Türkiye'mizde Avrasya' da yerini alıyor.

 

94 yıllık cumhuriyetimizin yarım kalan devrimlerini Avrasya ikliminde tamamlayacağız.Bağımsız, başı dik yaşayacağız.Borçlanma ekonomisinden üretim ekonomisine geçeceğiz.Kalkınmamızı, refahımızı orada gerçekleştireceğiz.Yarım kalan Kemalist Devrimlerimizi orada tamamlayacağız.

 

20. yüzyılın ilk çeyreğinde emperyalizme karşı ilk Kurtuluş Savaşını vererek tüm mazlum milletlere örnek olan Türk Ulusu, 21.Yüz yılın ilk çeyreğinde de ayağa kalkıyor,tarihi öncü görevini yapıyor.


Ne mutlu Türk Milletine ki cumhuriyetimiz gerçek kimliğine, Kemalist karakterine kavuşmaya doğru gidiyor. Ne mutlu Türk Milletine ki insanlığa, uygarlığa örnek olacak yola doğru gidiyor.


Cumhuriyetimizin 94.Yılı tüm ulusumuza kutlu olsun.


İbrahim Kasapoğlu
Denizli İl Başkanı