VARAN 9 - ŞIRNAK REKTÖRÜNÜN AA, TRT VE A HABER’E TALİMATLARI VE ULUSAL KANAL KOR

Genel Sekreterimiz Özgür Bursalı, Şırnak Rektörünün AA, TRT ve A Haber’e talimatlarını ve Ulusal Kanal korkusunu açıkladı.

Tarih:

ABD’deki firari FETÖ Akademi İmamı Şerif Ali Tekalan’a raporlar yollayan, 305 akademik personeli fişleyen, 190 hizmete kişi olduğunu yazan, Şırnak’taki devlet yöneticileri içinde yürüttüğü faaliyetleri raporlayan, FETÖ hükümlülerini yurtdışına kaçırma planı yapan, Şırnak Rektörü Abdurrahim Alkış’ın medya üzerindeki marifetlerini açıklıyoruz.

 

Şırnak Rektörü Abdurrahim Alkış’ın TRT-6 programcısı, (İslamın Nuru programı) İlahiyat Fakültesi Doçenti, Şerif Ali Tekalan’a yollanan raporda A5 olarak en üst düzeyde, hizmete tam bağlı olarak kodlanan, Ruhullah Öz’le (0533***1008) 1 Aralık 2023 tarihli konuşmalarını yayınlıyoruz.

 

FETÖ’NÜN ULUSAL KANAL KORKUSU

 

Ulusal Kanal’ın 1 Aralık gecesi yaşadığı kesinti, Şırnak’taki FETÖ mensuplarını uykularından uyandırıyor. Kısa süreli de olsa büyük bir mutluluk yaşıyorlar.

 

R.Ö: “Hocam şerefsizlerin yayını kesilmiş. Ettiğimiz beddualar sonuç veriyor.”

 

Rektör: “Sabah haberim oldu Ruhullah. Borçlarını ödeyememişler. Beter olsunlar kafirler..”

 

“R.Ö: “Hocam gece gündüz beddua ediyoruz bu kafirlere.. Bir yerden etki ediyor işte Perinçek (…) bu yanındaki yetmeler dağılır biter”

 

Bu FETÖ’cülerin sevinci kısa sürdü. Millet kanalına sahip çıktı. Umuda ortak olanlar, çözüme ortak olanlar yine kazandı. Sabahında yayın tekrar açıldı. Bugün Ulusal Kanalımızın ve Aydınlık Gazetemizin gür sesi Pensilvanya’dan Şırnak’a kadar hepsini tir tir titretmeye devam ediyor.

 

Bir tek Ulusal Kanal FETÖ’nün nefesini kesiyor.

 

Bir tek Ulusal Kanal ABD Gladyosunun dengesini bozuyor.

 

Bir tek Ulusal Kanal Türkiye’yi, Cumhuriyeti, Üreticileri, Akademimizi, geleceğimizi kale gibi savunuyor.

 

Bir tek Ulusal Kanal talimat almıyor, teslim alınamıyor, susturulamıyor.

 

15 Temmuz gecesi Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek darbenin seyrini değiştirirken de, Silivri Duvarları yıkılırken de Ulusal Kanal görevinin başındaydı.

 

Ulusal Kanal medyada bu milletin yıkılmaz son kalesidir. Ulusal Kanal’ın kıymetini bilmek, yarınlara, oğullarımıza, kızlarımıza, çocuklarımıza olan borcumuzdur. Umuda ve çözüme ortak olmaya, FETÖ’cülerin Amerikancıların, Türkiye düşmanlarının nefesini kesmeye devam edeceğiz. İyi ki Ulusal Kanal var!

 

 “TRT 6’DA “HİZMET” SAYESİNDE PROGRAM YAPIYORSUN”

 

Rektör: “İnşallah. Sadece beddua etmekle olmaz gayrette etmek gerek. Hakkında şikayet alıyorum arkadaşlardan kendine çeki düzen ver.”

 

R.Ö:“Hangi konuda şikayet etmişler beni hocam?”

 

Rektör: “TRTdeki programına hazırlık için ayırdığın vakti planlarımız için ayırmıyormuşsun. Sorumluluk almak istemiyorsun kendine gel artık. Görmüyormusun düşmanlarımızla savaştayız.”

 

R.Ö: “Bu fitneleri Ahmet çıkartıyor değimli? Ahmet Trt6da program yayına çağrıldığında ben böyle fitne çıkarmadım. Ahmet hasetlik yapıyor benim program sunmamı görünür olmamı çekemiyor. Siz haddini bildirin yoksa ben bildireceğim”

 

Rektör: “Kendine gel hedeflerimize odaklan. Sana o programı sunma imkanını veren hizmet seni bu konuma getiren hizmet arkanda duran destekleyen de ben. Kendinden bilme marifeti kendine gel”

 

Ruhullah Öz’e TRT’de program yaptıranlar kimdir?

 

“AA, TRT, A HABER BASIN AÇIKLAMALARINI YAYINLAMASIN DİYE NELER YAPTIM”

 

R.Ö: “Dedikleriniz baş üstüne hocam. Ama beni size şikayet etmelerini kaldıramıyorum. Yeter artık daha ne yapayım Özgür denen namussuzun basın açıklamalarını Anadolu Ajansı ve TRT yayınlamasın diye neler yaptım siz bişyorsunuz”

 

Ruhullah Öz AA ve TRT’de açıklamalarımız yayınlanmasın diye hangi faaliyetleri, kimlerle yürüttü. Kimlere etki etti. Kimlere talimatlar gitti?

 

R.Ö: “Bana bu görevleri verdiniz her yeri ayağa kaldırdım görevimi hakkıyla yerine getirdim. Kendi kanallarından başka kimseye yayınlatmadık. Özgür alçağının önünde A Haber mikrofonunu gördünüz konuşmayı yayınlamasın bir daha gitmesin dediniz onu da hallettik Yaşarla (Doç. Yaşar Acat-Doktorasını başkası yazan) ve Abdullah Çatı başkanla. Haketmiyorum bu şikayetleri daha ne yapayım ben”

 

FETÖ Rektörü Abdurrahim Alkış, A Haber Şırnak açıklamalarını yayınlamasın diye emir veriyor. A Haber üç kez açıklamalarımıza gelmesine rağmen yayınlanmıyor.

 

Rektör A Haber’de, Ruhullah Öz aracılığıyla kimlere talimat veriyor?

 

Bu FETÖ haberlerini A Haberin içinde kimler engelliyor?

 

A Haber’in içinde FETÖ ile kimler bağlantı kuruyor, işbirliği yapıyor?

 

Bir kez daha soruyoruz. Üç kez açıklamalarımıza A Haber olarak kamera ve mikrofon yolladınız. Kayıtlar aldınız. Neden yayınlamadınız?

 

GÜZEL HABERİ TRT’DEN ARKADAŞ VERDİ

 

Rektör: “Yaptıklarını biliyorum eyvallah. Bu süreçte daha çok gayret etmeni istiyorum. Ben arkadaşlarla konuşacağım gidip kavga etme sakın”

 

R.Ö: “Trtden arkadaş aradı bu güzel haberi verdi bana. Perinçekçilerin yayını kesilmiş ne güzel sevinçle başladım mübarek Cumaya ama moralim kalmadı. Şimdi hesap sormamı da istemiyorsunuz ne yapayım ben? Susup sineyemi çekeyim bu haksızlığı?”

 

TRT’de, Ulusal Kanal’ın yayınının kesilmesine sevinip, kimler Ruhullah Öz’ü arıyor?

 

TRT içinde Atlantikçiler, FETÖ’yü kollayanlar kol geziyor. FETÖ ile bağlantı kuranlar bir yanda, TRT-6’da program yapan FETÖ bağlantılı Ruhullah Öz bir yanda, TRT Rusça’nın başına getirilen Rusya düşmanları, Avrasya düşmanı Atlantikçiler bir yanda. TRT Rusya, açıktan Ukrayna yanlısı yayınlar yapıyor. Türkiye’nin stratejik olarak altını oyuyorlar. FETÖ kollanıyor. Bütün bunların TRT’de yaşanıyor.

 

Rektör: “Uzatma Ruhullah. Birlik olma vakti kızıp küsme vakti değil. Şimdi Savcılık meselesiyle ilgili görüşme yapacağım sonra konuşuruz!”

 

R.Ö: “Hocam suç duyurusunda bulunduk dediğiniz gibi ama bizi arayab soran olmadı. Varmı bir gelişme savcılıkta? Şikayetlerimizi hangi savcıya vermişler?”

 

Rektör: “Savcı Mustafa Türkere vermişler onun üzerinde dilekçeler konuya vakıf. Özgür alçağını sanık yapıp davada mahkumiyet çıkartmak için uğraşıyorum. Avukata talimat verdim dosyaya sürekli belge gönderiyoruz. İnşallah başaracağız”

 

TRT, AA ve A HABER KİMDEN TALİMAT ALIYOR?
 

TRT, AA ve A HABER basın açıklamalarımızı yayınlamamak üzere kimlerden talimat almıştır?

 

15 Temmuz’da TRT Stüdyolarını işgal eden FETÖ’cüler, bugün TRT’deki hangi mevzileri işgal etmektedir?

 

A Haber’in içinde Türkiye’ye kasteden, Devletin altını oyan, Sayın Cumhurbaşkanına “Yezid” diyen, hakaretler eden bu FETÖ mensuplarını koruyanlar kimlerdir?

 

İletişim Başkanlığı bu sürecin neresindedir? FETÖ’ye karşı mücadele 15 Temmuzlarda anma yayınları yapmaktan mı ibarettir?

 

FETÖ işbirlikçisi Batıcı muhalefetten ne farkınız vardır?

 

FETÖ’YÜ KORUMAKTA BİRLEŞİYORLAR

 

Elbette sadece burada ismi anılan medya organları değil, sözümona muhalif geçinen Sözcü’sü, Halk TV’si ve benzerleri de aynı tavırdadır. FETÖ’yü kollamada birleşiyorlar.

 

İHA, bu haberleri servis etmediği gibi, bütün açıklamalara gözünü kapatıp, Rektörün hakkımızda yaptığı suç duyurusunu servis etmiştir. Bu tercih de İHA içindeki FETÖ unsurlarını kanıtlamaktadır.

 

İşte Vatan Partisi, Ulusal Kanal, Aydınlık Gazetesi bu mücadele için vardır. Herkes sussa, herkes talimat alsa Vatan Partisi, Ulusal Kanal, Aydınlık Gazetesi teslim alınamaz.

 

FETÖ bir tek bu kaleye sızamaz.

 

Şırnak’taki şebeke çökertilecek. Akademiden, bilim ocaklarımızdan FETÖ temizlenecek.