VARAN-6: ŞIRNAK REKTÖRÜ SUÇ DELİLLERİNİ İMHA EDİYOR

Genel sekreterimiz Özgür Bursalı Şırnak Rektörünün suç delillerini imha ettiğini itiraf ettiği delil niteliğindeki konuşmaları paylaştı.

Tarih:

Şırnak Üniversitesi Rektörü, FETÖ bağlantılı Abdurrahim Alkış’ın ABD’deki Akademi İmamı Şerif Ali Tekalan’a yolladığı raporları kamuoyuna ilan etmiştik.

 

Yaptığımız basın açıklamalarından sonra, konu yargı makamları başta olmak üzere çok sayıda ilgili devlet yetkilisine de doğrudan ulaştırıldı. Bu raporlar doğrulandı.

 

Bu sırada Rektörün koruyup kolladığı, hakkında FETÖ üyeliğinden yargı kararı bulunmasına rağmen üniversitede maaşını ödemeye devam ettiği Bedirhan Önem isimli mahrem imam, Edirne’den kaçma planı yaparken İstanbul TEM ekipleri tarafından yakalandı ve cezaevine konuldu.

 

Yine İhsan Ekin isimli Şırnak Üniversitesindeki profesör, Vatana Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e hakaret ettiği için geçen hafta ceza aldı.

 

Bugün, FETÖ Rektörü Abdurrahim Alkış’ın, whatsapp görünümlü Eagle adlı haberleşme programı üzerinden Şırnak Emniyeti içindeki Hilmi kod adlı polisle yaptığı konuşmaları kamuoyuna açıklıyoruz. Bu haberleşme programının örgüt içi haberleşmede kullanıldığı biliniyor.

 

Emniyete ve yargı makamlarına da ilettiğimiz bu yazışmalar, Abdurrahim Alkış’ın FETÖ adına bütün marifetlerini ortaya döküyor.

 

Bu yazışmalarda, imha edilen delilleri, YÖK’e dair değerlendirmeleri, Rektörün Cumhurbaşkanına taktığı isimlendirme ve Vatan Partisi Genel Sekreteri hakkındaki suikast planları, Ankara Emniyeti hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı hakkında, Yurtdışı bağlantıları üzerine, TRT ve Anadolu Ajansı içindeki faaliyetlerine kadar her şey bulunuyor. Bunları önümüzdeki günlerde tek tek açıklayacağız.

 

Şimdi açıklayacağımız görüşme, Rektöre ait 0535 *** 9279 numarasıyla, 18 Kasım 2023 tarihinde yapılıyor.

 

REKTÖR: “TEYAKKUZA GEÇİYORUZ”

 

Rektör: “Hilmi teyakkuza geçiyoruz hazırlığını yap”

 

Hilmi: “Ankara’dan bir haber var mı abi?”

 

Rektör: “Ehl’i şer Perinçek’in iti durmadan havlıyor. Bugünde saldırmış bana. Haberin olmadımı?”

 

Hilmi: “Haberdarım abi seyrettim bir kısmını. Bukadar bilgiye nasıl ulaşıyorlar çözemedik halen”

 

Rektör: “Ya ortam dinlemesi yapıyorlar bizimkiler biraradayken konuştuğunda yada içimizden sızıntı var”

 

Hilmi: Abi bir şekilde bulacağız. Tedbiri en üst düzeye çıkardık. Burdan bir şey bulamazlar.”

 

HİLMİ KOD ADLI POLİS: “HUSUSİ LENOVAYI İMHA ETTİK”

 

Rektör, Şerif Ali Tekalan’a yazdığı, devlet makamları içinde yürüttüğü faaliyetlerin ve 305 akademik personeli fişlediği raporun da bulunduğu bilgisayarın halledilip halledilmediğini Hilmi’ye soruyor.

 

Rektör: “Benim bilgisayarı hallettiniz mi?”

 

Hilmi: “Hallettik abi hususi lenovayı bilgileri alıp imha ettik. Üniversitenin verdiği Asusa baktık temiz zaten onu kullanmaya devam edebilirsin”

 

Rektör: “Siyah Lenovo laptopun bellediğini imha ettiniz değil mi?”

 

Hilmi: “Evet abi komple imha ettik merak etme”

  

Rektör: “Ne hale getirdi bizi kafir Perinçek’in itleri. Şu yaşadığım stresin bin beterini itlerine yaşatmazsam namerdim”

 

Hilmi: “Yücelerden haber var mı abi? Sorun yoktur inşallah”

 

Rektör: “Yüceler çok öfkeli. Özgür itinin edindiği bilgilerin nerden sızdığını bulmaya çalışıyorlar. İçimizdense yok edilecek ibreti alem olacak.”

 

“YÖK’TE BİR EKİP HAVLIYOR”

  

Hilmi kod adlı Polis, 17 Kasım 2023 günü, Sayın Cumhurbaşkanımıza seslendiğimiz açıklamaya işaret ederek şunları yazıyor:

 

Ankara’dan varmı bir haber? Seni görevden alırlarsa büyük sıkıntı olur bizim için. Bugünde Uzuna seslendi Özgür alçağı”

 

Rektör: “YÖK’ten cılız bir ekip görevden alınmam için biraz havlamış. YÖK başkanı ve üyelerin ekseriyeti arkamda sorun yok çok şükür. Özgürün yaptığı açıklamalar herkesi tedirgin ediyor. Uzun’a bir şekilde ulaşırlarsa bizim için eyyamı bahur başlar”

 

YÖK’te Abdurrahim Alkış’ın görevden alınmasını savunan namuslı yöneticilere de köpek yakıştırması yapılıyor.

 

 “UZUN’A’ SESLENDİLER”

 

Rektör, raporunda “Yezid” dediği Sayın Cumhurbaşkanına bu kez “Uzun” diyerek, bu açıklamaların kendisine ulaşmasından duyduğu tedirginliği anlatıyor.

 

Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın atadığı Rektör Abdurrahim Alkış, bizzat Cumhurbaşkanına “Yezid” ve “Uzun” diye hitap ediyor.

 

Hilmi konuşmanın devamında, “Yüceler bu sorunu çözerler inşallah. Böyle devam ederse bir şekilde bize zarar verirler abi. Şırnakta bizim müdür dahil (Emniyet Müdürü kastediliyor) tüm büyük başlar Özgür’ün açıklamalarını canlı izliyor sıkıntı büyük yani”

  

Rektör: “Perinçeğin havlayan köpeğinin sesini kesmekten başta çare kalmadı. Durmuyor susmuyor bu herif”

 

ÜNİVERSİTEDE GÜVENLİK TELAŞI

 

Bir süre sonra güvenlik zaafını fark eden Rektörlük, 20 Kasım 2023’te, Şırnak Üniversitesi’nde Birim yetkililerine, Fakülte Dekanlarına ve Yüksekokul Müdürlerine ve Yüksekokul Sekreterlerine şu mesajı iletiyor:

 

“Güvenlik duvarı ile ilgili bu akşam 17-20 saatleri arasında çalışma ve güncelleme yapılacağından kampüs ve ilçelerde internet kesintisi ve otomasyonlarda kesintiler yaşanacaktır. Bilgilerinize”

 

ŞIRNAK EMNİYETİNDEKİ FETÖ TEMİZLENMELİ

 

Sayın Şırnak İl Emniyet Müdürümüz, Emniyet içinde FETÖ Rektörünün köstebekleri, FETÖ’nün militanları faaliyet içerisinde. Hilmi kod adlı bu Polisin adını da, görev yerini de biliyoruz. Sizlere de bildirmeye hazırız. Bir terör örgütü Emniyetimiz içinde nasıl faaliyet gösterebilir? Gölbaşında, Boğaziçi Köprüsünde şehit olan kahraman Polislerimiz, bunun için mi şehit oldu? Şırnak Emniyetindeki FETÖ unsurları derhal temizlenmelidir.

 

FETÖ Rektörü Abdurrahim Alkış, Şırnak Emniyet Müdürümüz Cemal Dalman’ın da ismini kullanarak, Şerif Ali Tekalan’a Emniyeti yanına çektiğini raporluyor. Biz bu ifadelerine inanmıyoruz ancak Emniyet Müdürümüzden aktif bir mücadele bekliyoruz. Şırnak Emniyeti içinde FETÖ unsurları cirit atıyor. Süleymancılık altında renklenen FETÖ’cü personeller var.

 

Yetiş Ahmet, özellikle seçim sonuçlarını etkilemek için, Şırnak Valiliğinden 7 sayfalık belgeleri bazı polislerin nasıl çaldığını anlatmıştı. Bu belgeler FETÖ firarisi Cevheri Güven’e iletildi. Cevheri Güven 7 Mayıs günü, bu belgelerle ilgili video yayınladı. Yüceler Meclisi denilen Pensilvanya’daki ekip, Sayın Erdoğan’a Süleyman Soylu’ya ve Mehmet Aktaş’a darbe vurdukları için şimdi içerde olan Bedirhan Önem’i ve ekibi tebrik etti. İşte bunlar görevine devam ediyor.

  

CUMHURBAŞKANLIĞI VE ADALET BAKANLIĞI VE HSK GÖREVE!

 

Bu yazışmaların tamamı adli makamlara ve emniyet makamlarına teslim edilmiştir.

 

Rektöre ait, alenen raporların ve diğer suç delillerinin bulunduğu bilgisayarın imha edildiği yazılmaktadır.

 

Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı halen Rektöre ait telefon ve bilgisayarlar üzerinde inceleme başlatmamıştır. Bu da bir suçtur.

 

İmha edilse dahi, devletimizin gücü, dijital delillere ulaşma yeteneğine sahiptir. Ancak bu aşamadan sonrası, ancak FETÖ suçlarının üzerini kapatmaya, üniversitedeki FETÖ’cülerin korunması anlamına gelecektir.

 

FETÖ Rektörünün her yerde, bütün yakın çevresine Şırnak Başsavcılığı ve Şırnak Adliyesi arkamda cümleleri doğrulanmaktadır.

 

Şırnak’taki FETÖ ile mücadele, başta Cumhurbaşkanlığı başta olmak üzere, Adalet Bakanlığının, Hakimler Savcılar Kurulu’nın sorumluluğundadır.

 

Hiçbir kuvvet, FETÖ’yü koruyamayacak ve suçlarının üzerini örtemeyecektir.