"Türk Milleti büyük kararlar verme dönemindedir"

İzmir İl Başkanlığımız, 27 Ocak'ta Ankara'da düzenlenecek kurultayımıza ilişkin açıklama yaptı

Tarih:

Vatan Partisi İzmir İl Örgütü olarak Ankara’ya Cumhurbaşkanlığı için Karar Kurultayı ismiyle toplanacak olan Olağanüstü Genel kurultayımıza gidiyoruz.

 

Türk Milleti büyük kararlar verme dönemindedir. Zaferler sürecine girdi. Türk ordusu Afrin’de ülkemizin güney sınırlarındaki PYD-PKK, İŞİD terörü ile birlikte Küçük İsrail planını şimdiden tuz buz etmiştir. Amerika’nın Kürt Planı 100 yıl artık kendini toparlayamaz durumdadır. Avrasya, Astana ve Soçi süreci jeopolitik mevzilenmede Mehmetçiğin dostları cephesi içindedir.

 

Vatanımızın bütünlüğünü, üretim ekonomisini, komşularla işbirliğini aydınlık ve çağdaş başı dik olarak Avrasya’da yerimizi ancak Vatan Partisi ile gerçekleştirebilir.

 

Bu koşullarda 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ülkemiz için büyük önem taşımaktadır Cumhurbaşkanı adayımızı kamuoyuna Genel kurultayımızın iradesi ile açıklamak sistemin adaylarına karşı seçenek oluşturmasın bakımından tayin edici olacaktır.

 

Partimizin en üst organı olan Genel kurultayımızı topluyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçim stratejisi siyasetlerimizi belirleyecek Cumhurbaşkanı adayımızı kamuoyuna açıklayacağız.

 

Bütün İzmir halkını kurultayımıza davet ediyoruz.

 

 

Tarih: 27 Ocak 2018 Cumartesi

Başlama saati: 10,00

Yer: Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi

M. Akif Ersoy Mahallesi Bağdat Caddesi No:50 Yenimahalle/Ankara