"Mustafa Kemal'in ordusu yeni 30 Ağustoslara yürüyor"

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tarih:

Denizli İl Başkanımız İbrahim Kasapoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramında bir açıklama yaptı. Kasapoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

 

Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yılı kutlu olsun. Bu büyük zaferi bizlere kazandıran Türk Ordusunun bütün mensuplarına şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Mustafa Kemal'in Ordusu bugün de destanlar yazmaktadır. 24 Temmuz 2015'te başlattığı operasyonlarla ABD'nin kara gücü olan PKK terörünü hendeklere gömdü. 15 Temmuz 2016 gecesi Ankara'da, İstanbul'da, Anadolu'nun birçok yerinde Türk - Amerikan savaşı oldu. Tankıyla, topuyla, uçağıyla, helikopteriyle silahlı savaş oldu. Türk Ordusu ABD - FETÖ güçlerini ezdi. İçindeki çürükleri temizledi. 24 Ağustos 2016'da başlattığı Fırat Kalkanı harekatıyla, ABD'nin "Kürt Koridoru"nu yardı geçti. O nedenle Türk Ordusu Mustafa Kemal'in Ordusu, vatanın ve cumhuriyetin yılmaz savunucusu, Türk Milletinin güvencesi olduğunu ispatladı.

 

Ülkemiz ve bölgemiz bugün de büyük çatışmalara, kapışmalara hatta savaşlara giderken bizim en büyük güvencemiz MEHMETÇİK'imizdir. Çünkü böyle dönemlerde ordusu olmayan milletler ayak altında kalır.

 

"Ordumuz Suriye'de çamura battı", "Kandil'de dağı taşı bombalıyor", "Katar'da ne işi var", "Genelkurmay Başkanına güvenilir mi ?" türünden yapılan yalan ve kara propagandalar düşmanların işidir. Bunları dillendirenler kimlere alet olduklarını düşünmelidirler.

 

Türk Milleti olarak Mehmetçiğimize ve komutanlarımıza güveniyoruz. Milletçe onların arkasındayız. Mustafa Kemal'in Ordusunun yeni 30 Ağustoslar yaratacağından eminiz.

 

Ordumuzun yürüttüğü bu Vatan Savaşında şehit düşenlere Tanrı'dan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.