Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in Bayram Mesajı:

"Türkiye Büyük Çözüme İlerliyor"

 

ÖZET:

 

·         24 Temmuz bir başlangıçtır. Türk Milleti ayağa kalkmıştır. Türkiyemiz, Küresel Devletlerin bileğimize taktığı zinciri kırma sürecine girmiştir. Atlantik ötesinden gelen tehditleri boşa çıkaracak gücümüz ve başı dik yaşama yeteneğimiz vardır.

 

·         Bütün milletimizi, ayağı vatan toprağına basan bütün partileri ve örgütleri, ülkemizi tehdit eden Küresel Devletlere ve Bölücü Teröre karşı sımsıkı birleşmeye çağırıyoruz.

 

·         Türkiye’nin ufkunun ağardığı bu tarihsel süreçten zaferle çıkmak için, Kahraman Ordumuzu yönetecek Kahraman bir Hükümet gerekiyor. Millî Hükümeti kurma görevi önümüzdedir.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Milletimizin ve İslâm dünyasının Kurban Bayramını kutlayarak aşağıdaki mesajı yayınladı:

 

Milletimizin ve Mazlum Milletlerin oluşturduğu İslâm Dünyasının bayramını umutla, güvenle, sevgiyle ve saygıyla kutluyorum.

 

Bu Kurban Bayramına büyük umutlarla girdik. Türk Ordusunun ve Polisinin Bölücü Teröre karşı 24 Temmuzda başlayan mücadelesi, büyük başarılar kazandı. Küresel Devletlerin açıkça “Kara gücümüz” dediği PKK’nın beli kırılıyor. Kahraman Ordumuz ve Güvenlik Güçlerimiz canıyla ve kanıyla savaşarak bağımsız ve başı dik Türkiye’nin yolunu açıyor. Yurtta barış ve komşularımızla barış, artık bir hayal değil, önümüzdeki görevdir. Bize bu umudu ve güveni armağan eden Türk Ordusuna ve güvenlik güçlerine minnet duygularımızı sunuyoruz. Yüreğimiz Mehmetçikle çarpıyor. Şehitlerimizin hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

 

24 Temmuz bir başlangıçtır. Türk milleti ayağa kalkmıştır, tarihe ağırlığını koymaktadır. Türkiyemiz, Küresel Devletlerin bileğimize, yüreğimize ve zihnimize taktığı zinciri kırma sürecine girmiştir. Atlantik ötesinden gelen tehditleri boşa çıkaracak gücümüz ve başı dik yaşama yeteneğimiz vardır.

 

Bütün milletimizi, ayağı vatan toprağına basan bütün partileri ve örgütleri, ülkemizi tehdit eden Küresel Devletlere ve Bölücü Teröre karşı sımsıkı birleşmeye çağırıyoruz.

 

Suriye, Irak, İran, Azerbaycan, Lübnan ve Mısır başta olmak üzere, komşu ülkelerin yöneticilerine ve halklarına, barış, kardeşlik ve her alanda işbirliği özlemiyle en sıcak kardeşlik duygularımızı ve saygılarımızı yolluyoruz.

 

Türkiye’nin ufkunun ağardığı bu tarihsel süreçten zaferle çıkmak için, Kahraman Ordumuzu yönetecek Kahraman bir Hükümet gerekiyor. Artık Türkiye, yabancı denetimden kurtulma ve Millî Hükümetini kurma sürecine girmiştir.

 

Bugün yaşadığımız Kurban Bayramının geleceğe duyduğumuz büyük umudu ve güveni beslediği inancıyla Türk Milletine sevgi saygılarımızı sunuyoruz.